IPhone 13 Pro sareng iPhone 13 Pro Max bagikeun kaméra anu sami

Kaméra IPhone 13 Pro sareng Pro Max

El Modél Pro tina jajaran iPhone lahir pikeun ngaléngkah jauh deui ku smartphone Apple. Komplek tilu rohangan nandaan bédana modél standar sareng modél anyar ieu anu parantos ngahontal industri audiovisual. Nanging, dugi ka iPhone 12 Pro sareng Pro Max Apple ogé nandaan bédana antara hiji modél sareng anu sanés, khususna sareng penstabil optik sareng pergeseran sénsor. Sedengkeun Pro Max gaduhna, Pro netep pikeun stabilisasi optik ganda. Kalayan datangna tina iPhone 13 Pro sareng iPhone 13 Pro Max yén bédana ngaleungit sareng kadua alat eta kaméra anu sami sareng spésifikasi anu sami.

Kaméra anu sami sareng spésifikasi anu sami pikeun iPhone 13 Pro sareng Pro Max

Sistem kaméra Pro kami parantos naékkeun palang anu sapertos ayeuna. Kalayan perangkat keras canggih sanggup néwak rinci anu luar biasa. Parangkat lunak calakan anu nawiskeun téknik gambar sareng video énggal. Sareng chip gancang pisan absurdly yén éta defies watesan naon mungkin. Anjeun kedah ningali poto anjeun pikeun percanten.

IPhone 13 Pro sareng 13 Pro Max aya dina tonggongna anu rumit tina tilu kaméra anu ngabédakeun kisaran Pro pisan. Éta mangrupikeun telephoto, sudut lega sareng sudut ultra lega anu ngamungkinkeun anjeun nyandak gambar sareng ngarékam adegan kalayan total profesionalisme. Salaku tambahan, Apple parantos tanggel waler pikeun ngenalkeun paningkatan anu hébat sareng propésional sapertos kamungkinan rékaman dina ProRes atanapi ningkatna sadaya sensor tina tilu kaméra pikeun ningkatkeun Mode Peuting atanapi ngamungkinkeun asup ka dunya fotografi makro.

iPhone 13 Pro sareng 13 Pro Max: ieu kaméra

Dugi ka peluncuran iPhones anu pang anyarna ieu, Apple salawasna ngabédakeun dua modél Pro na. Salaku tambahan kana ukuran layarna, iPhone 12 Pro Max ngahijikeun zum optik caket caket x2,5, zum optik x5 sareng zum digital nepi ka x12. Ieu ngabédakeunana ti lanceukna iPhone 12 Pro. Tapi ogé, Aranjeunna dibédakeun ku ayana penstabil gambar optik ku pergeseran sénsor, éksklusif pikeun Pro Max.

Tulisan anu aya hubunganana:
IPhone 13 Pro sareng Pro Max bersinar dina presentasi resmi na

Najan kitu, bédana ieu ngaleungit dina iPhone 13 Pro sareng 13 Pro Max y duanana modél Aranjeunna nyandak tilu kaméra anu sami sareng spésifikasi téknis anu sami:

  • Telephoto
    • 77mm panjang fokus
    • Zoom optik x3
    • Bukaan Ƒ / 2,8
    • Piksel Pokus
    • Genep lénsa unsur
    • Mantepkeun gambar optik
  • Sudut lega pisan
    • 13mm panjang fokus
    • Bukaan Ƒ / 1,8
    • Sénsor gancang
    • Piksel Pokus
    • Genep lénsa unsur
  • Sudut lega
    • 26mm panjang fokus
    • 1,9 μm piksel
    • Bukaan Ƒ / 1,5
    • 100% Piksel piksel
    • Tujuh lénsa unsur
    • Stabilisasi Gambar Optik ku Sensor Shift

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.