IPhone 13 tiasa ngaheureuykeun penjualan kumargi namina

Sanaos teu aya anu dikonfirmasi ngeunaan hal ieu, analis buru-buru nganggap yén iPhone anyar bakal tetep sakumaha "IPhone 13" nuturkeun urutan alami nomer, hal anu henteu kedah leres, sareng éta kami henteu ngagaduhan iPhone 9 contona.

Nanging, éta sanés masalah sepele, Tétéla yén nomer 13 dina seueur budaya dianggap nomer sial, sareng ieu tiasa janten masalah nyata pikeun seueur pangguna. Ku alatan éta, analisis anu munggaran nunjuk kana detil yén nami tiasa hartosna turunna signifikan dina penjualan.

Nyatana, kasieunan anu teu rasional pikeun nomer 13 kadaptar salaku triskaidekaphobia, Janten ngalangkungan hobi saderhana. Seueur gedong anu henteu ngagaduhan lantai 13, ogé sababaraha maskapai ogé ngaliwat nomer senang dina korsi. Ieu mangrupikeun hal anu moal kajantenan pikeun peminat Real Madrid, anu bakal bagja pisan henteu kurang ti 13 Liga Champions. Samentawis éta, jalma-jalma ti SellCell parantos ngaanalisis hasil saleresna ngaluncurkeun alat anu disebat iPhone 13 dina hal penjualan, sareng anu heran, sakitar dua ti sapuluh pangguna nyarios yén aranjeunna moal mésér éta ngan ukur alesan éta.

Henteu ngan éta, tapi 74% jalma anu disurvei yakin yén Apple kedah milarian alternatif tibatan namina iPhone 13 kana vérsi salajengna alat perusahaan paling suksés. Pikeun bagian na, tandatangan Cupertino umum dina tahayul jenis ieu, janten sigana aneh pisan pikeun kuring yén aranjeunna akhirna milih nomer tilu belas. Nanging, urang teu kedah hilap yén ios 13 aya salami sataun, kalayan konsekuensi na, sareng sigana henteu penting teuing pikeun pangguna terminal, Kumaha saur anjeun ngeunaan éta?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.