iPhone 14: Gosip anyar nunjukkeun pangurangan pigura.

Numutkeun rumor anyar dumasar kana bocor AutoCAD renders, iPhone 14, dina modél Pro Max na tiasa ngahontal dugi ka 20% dina réduksi pigura nu bakal nyieun hareup alat boga (malah) layar leuwih.

Renders AutoCAD panganyarna parantos dibagikeun via akun Twitter "ShrimpApplePro" sareng nunjukkeun desain iPhone 14 Pro Max saluyu sareng sesa bocor sateuacana dimana anjeunna parantos pangsiun kiyeu jeung dua anyar liang mucunghul dina layar pikeun kaméra jeung modul FaceID True Depth. Éta ogé nyorot "punuk" kaméra, anu bakal ningkat deui sanaos desain anu sami sareng iPhone 12 sareng 13 Pro.

Pigura iPhone 14 Pro Max ieu bakal kandel 1,95mm, anu mangrupikeun pangurangan naon anu parantos aya dina iPhone 13 Pro Max (2,42mm). Salah sahiji alesan pikeun ngirangan pigura ieu tiasa aya hubunganana sareng jarak anu Apple hoyong tinggalkeun antara liang anyar anu kasebat dina layar sareng pigurana sorangan, sahingga nyésakeun 2,29mm antara pigura sareng sénsor.

Najan kitu, réduksi ieu pigura moal bakal boga dampak hébat dina hareup layar visually. Taun ka tukang, perdebatan antara pangguna ngeunaan bédana pigura antara iPhone 12 Pro sareng 13 Pro timbul, dimana numutkeun pangukuran anu dilakukeun ku Quinn Nelson, dituduhkeun yén pigura iPhone 13 Pro rada kandel tibatan pigura iPhone 12 Pro, ku kituna Apple tiasa ngadangukeun pangguna pikeun ngalakukeun sagala cara pikeun ngirangan pigura ieu.

Nanging, pangurangan 20% dina bezels pasti bakal ngajantenkeun parobihan anu langkung jelas tibatan antara tampilan 12 Pro sareng 13 Pro taun ka tukang. Di sisi séjén, urang kedah tumut kana akun éta Ketebalan stainless steel dina ujung alat, anu ngahontal 1,15mm, henteu diitung dina pangukuran ieu.

Aya seueur gosip anu ngantosan urang antara ayeuna sareng tanggal anu ampir dijamin dina Séptémber dimana iPhone 14 kaluar, tapi nalika walungan disada… Panginten ngaleungitkeun kiyeu sareng pangurangan pigura bakal janten salah sahiji fitur utama modél taun ieu.Nanging, dugi ka Séptémber kami moal tiasa mastikeun ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.