IPhone 14 Pro bakal debut layar anu salamina sareng widget ios 16 Ă©nggal

iPhone 14 Pro emas

IPhone 14 bakal debut tampilan layar énggal tanpa ciri «kiyeu» sarta ogé layar anyar «salawasna on» salawasna pikeun mintonkeun widget layar konci dina ios 16.

Éta mangrupikeun rusiah anu kabuka: salah sahiji novelties utama iPhone 14 Pro bakal janten layar anu salawasna aya. Pungsi "salawasna dina tampilan" nu bakal ngidinan telepon Apple némbongkeun Anjeun inpo dina layar sanajan eta dikonci Hal ieu sacara praktis dikonfirmasi ku seueur sumber tapi ogé ku Apple sorangan dina cara "teu resmi" saatos presentasi ios 16 énggal kalayan layar konci anu tiasa disaluyukeun sareng widget mana anu tiasa ditambihan dina cara anu sami sareng anu urang laksanakeun. keur lila sababaraha taun jeung Apple Watch.

Sakumaha anu parantos kami nunjukkeun anjeun dina pidéo dina saluran kami, dina layar konci ios 16 anjeun tiasa nambihan widget sareng inpormasi cuaca, almenak, kontak, kagiatan, batré ... sareng sanés ngan ukur aplikasi Apple asli, ogé pamekar aplikasi bakal tiasa ngadamel widget layar konci, sangkan bisa ningali inpo tina aplikasi favorit urang jeung iPhone dikonci. Kalayan fitur ieu, tampilan anu salawasna dihurungkeun sampurna ku kituna anjeun henteu kedah ngarampa iPhone anjeun pikeun ningali inpormasi sakedapan.

Dina cara nu sami kajadian sareng Apple Watch, widget nu gaduh inpo pribadi, kayaning pasini almenak, surelek jeung sajabana, bakal tetep disumputkeun bari télépon dikonci sarta ngan bakal ditémbongkeun lamun telepon teu dikonci, tanpa kudu ninggalkeun layar konci, ngan ku pangakuan raray.

Sareng kumaha upami konsumsi énergi? Fungsi ieu teu kedah mangaruhan sacara signifikan otonomi tina alat saprak téhnologi layar ngamungkinkeun konsumsi batré jeung ieu salawasna dina mode diaktipkeun bakal pisan low. Apple ngenalkeun téknologi ProMotion dina layar iPhone 13 Pro sareng Pro Max, anu ngamungkinkeun éta ngirangan tingkat refresh na ka 1Hz, sareng peryogi nambihan warna sareng kacaangan dina waktos konci pikeun ngawenangkeun kontén ditingali tapi dina cara nu leuwih subdued ti nalika iPhone teu dikonci. Nyaéta, sadayana bakal dianggo sami sareng kumaha éta parantos dilakukeun dina Apple Watch.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.