iPhone 14 Pro Max: Tayangan munggaran

iPhone 14 Pro Max unboxing

Ngadagoan ulasan anu megah anu diakhiri ku Luis pikeun nunjukkeun ka anjeun sadayana dina pidéo biasa tina iPhone 14 Pro Max énggal, kuring parantos tiasa nganggo iPhone 14 Pro Max énggal pikeun sabtu minggu pinuh, ngamangpaatkeun fitur-fitur énggal na. Kuring mawa anjeun kuring (pribadi jeung dina kriteria kuring di tingkat pamaké) tayangan munggaran ngeunaan naon unggulan anyar tina Cupertino nawarkeun kami ti sudut pandang pamakéan (jeung teu jadi loba rinci spésifikasi). Ieu mangrupikeun kesan munggaran kuring sareng sabtu minggu nganggo iPhone 14 Pro Max.

Pikeun nyarioskeun ka anjeun pamikiran mimiti ieu ngeunaan iPhone énggal, Kuring geus diusahakeun nguji sagala warta yén éta brings sarta kami bakal ngaliwat sakabéh éta sapanjang pos, ngaliwatan desain anyar, nguji kaméra jeung nganalisa layar kalawan fungsionalitas Salawasna-On-Display na anyar. Hayu urang balik kalawan eta.

Desain: warna anyar pikeun garis kontinyu

IPhone 14 Pro Max ngagaduhan warna énggal nu kaluar tina geus has hideung, bodas jeung emas: teh ungu poék. Dina glance kahiji, wungu téh, sakumaha Apple nelepon eta, poék. Sentuhan matte anu dipasihkeun ku kaca pungkur saé pisan, teu némbongan wungu sarta ngadeukeutan ka hue bluish-abu. Urang ngan bakal perhatikeun nuansa ungu kalayan lampu anu kuat di luar atanapi upami urang ningal modul kaméra, dimana warna ungu langkung ngaapresiasi kusabab sifat kaca di daérah ieu, langkung terang tibatan dina bagian anu sanés. .

iPhone 14 Pro Max

Ieu warna keuna, tapi keuna lamun kasampak di sisi stainless steel, dimana, ngabogaan leuwih kacaangan (jeung attracting sadaya ngambah urang) warna ngabogaan leuwih ayana. Hal kawas di wewengkon modul kaméra. Nanging, warnana masihan sentuhan anu elegan pikeun alat. Sanggeus dibandingkeun jeung anyar (jeung ogé anca) spasi hideung, wungu tetep warna poék pikeun maranéhanana anu teu hayang balik bodas tina pérak jeung emas model tapi kalawan touch béda nu teu eksentrik.

Modul kaméra ayeuna langkung ageung

Modul kaméra anyar (sareng ageung), éta bakal karasa ageung khususna upami anjeun asalna tina iPhone sateuacan 13. Éta protrudes pisan tina awak iPhone 14 Pro Max sareng upami anjeun henteu nempatkeun kasus dina alat, éta bakal nari nalika anjeun tinggalkeun dina méja. The unevenness antara sisi disababkeun ku punuk pisan noticeable. Ieu rada uncomfortable, contona, nalika nulis lamun urang boga alat dina méja (sugan teu dilarapkeun ka dulur). anjeunna bakal tari jadi loba nu bakal ampir teu mungkin keur bisa nulis dina cara kieu.

titik négatip sejen tina modul badag sapertos - kokotor nu accumulates antara tujuan. Aranjeunna magnet pikeun lebu nu teu persis hal panggampangna pikeun ngabersihan saprak anjeun merlukeun saputangan a, kaos oblong atawa objék nu bisa meunang kana reses sempit tur jero. Éta henteu gampang pikeun ngabersihan sapertos dina modél 11 Pro, dimana éta boro macét.

iPhone 14 Pro Max deui kalayan lebu dina kaméra

 Wilujeung kiyeu, Hello Dynamic Island

Panginten parobahan dina tingkat desain anu paling narik dina alat dibandingkeun sareng generasi sateuacana. Apple parantos pamit ka Notch sareng ngucapkeun salam ka Pulo Dinamis anu diakui anu leres-leres ngarobih interaksi urang sareng alat éta. Tapi hayu urang analisa heula dina tingkat desain.

Pulo Dinamis, sanaos Apple parantos ngalaksanakeunana kalayan niat anu sabalikna, nempatan leuwih ti kiyeu. Kuring ngajelaskeun. Pulo Dinamis langkung handap tina Kiyeu, nyésakeun bagian tina layar fungsional dina luhureun éta sareng ngajantenkeun layarna langkung seueur tibatan Kiyeu. Ieu ngajadikeun Unsur ios 16 sapertos simbol Wi-Fi, sinyalna, nami operator kami, jsb. anu disimpen dina bar luhur, ayeuna aranjeunna katingali ku ukuran font anu langkung ageung tina naon anu datang dina alat anu sanés (panginten ieu mangrupikeun perobahan anu lumayan ngan pikeun anu henteu asalna tina versi Max generasi anu sanés).

Pulo dinamis kalayan pantulan cahaya alami

Tapi geulis, geulis pisan. Pulo Dinamis nyegerkeun desain iPhone 14 Pro Max sareng sigana parantos aya parobihan desain. Dina ahir poé, bagian anu paling urang berinteraksi sareng anu paling katingali nyaéta layar sareng anu masihan urang parasaan parobahan anu leres. Aya ogé seueur gosip yén "luncat tina modul FaceID ka kaméra katingali." Bohong. Éta katingali dina waktos lampu tukang, kalayan layar dikonci (atanapi Salawasna-Tampilan) sareng ningali tina sudut anu dituduhkeun. Elaborate pisan. Dina poé anjeun ka poé anjeun moal sadar eta sarta nempo eta ti hareup (sakumaha nu katingali dina 99% waktu), anjeun bakal nempo pil lengkep jeung hideung nu urang sadayana geus nyaho.

Pulo Dinamis dina modeu desain mangrupikeun kasuksésan vs Kiyeu.

Kaméra: 48MP pikeun detil spektakuler sareng stabilisasi pidéo anu saé

Salah sahiji novelties pangbadagna dibandingkeun generasi saméméhna nyaéta (atawa) modul kaméra anyar éta ayeuna gaduh 48MP pikeun tiasa nyandak langkung rinci dina poto urang. Sareng, nganalisa tina sudut pandang pangguna (sabab kuring sanés fotografer ahli sareng kuring diajar ngagunakeun lensa énggal sareng kamampuanna), éta mangrupikeun blast nyata.

Abdi tiasa angkat ka gunung, pikeun moto bentang anu béda-béda, kalayan seueur tékstur (batu, tangkal, méga, panonpoé ...) sareng Kaméra anyar iPhone 14 Pro Max nyandak poto anu spektakuler. Dina lingkungan cahaya alami, 0.5x tiasa dianggo saé pisan (sanaos kuring nyangka Apple masih henteu tiasa mendakan 100% dina ieu. Kurangna perbaikan, contona, dibandingkeun sareng GoPro rata-rata generasi panganyarna). Dina tingkat pribadi, kuring henteu resep nyandak poto 2x atanapi 3x. Kuring sok resep néwak aranjeunna nganggo 1x sareng ngazum ageung atanapi kaluar dugi ka mendakan pigura anu kuring pikahoyong, tapi pikeun daérah gunung, 2x sareng 3x nyandak poto anu detil pisan sareng ngamungkinkeun jarak anu, dina hal ieu, kuring henteu tiasa ngahontal sacara fisik sareng gampang. .

Abdi ngantunkeun anjeun 4 conto poto basajan dina 0.5x, 1x, 2x jeung 3x. Zoom digital anu langkung luhur langkung saé atanapi dianggo.

Poto dicandak ku 1x

Poto dicandak ku 2x

Poto dicandak ku 3x

Titik anu sanés anu ku kuring parantos ningkat pisan nyaéta kualitas poto panorama. Sateuacan aranjeunna kabur pisan nalika ngagedekeun sareng aranjeunna ngan ukur geulis upami urang ningal aranjeunna dina modeu pinuh dina iPhone urang, tapi detil, kualitas, cahaya sareng sacara umum, poto panorama ogé nunjukkeun kualitas anu saé.

Di sisi séjén, dina tingkat video, mode aksi pisan suksés. Abdi biasa némbak pidéo "aksi" sareng GoPro kuring sareng henteu nyangka bakal stabilisasi sapertos kitu dina iPhone. Urang dirékam climbing batu di gunung tur ngajalankeun ngaliwatan aranjeunna sarta kaleresan éta video mertahankeun stabilisasi pohara alus sarta bakal diaku ku mayoritas. A kontak mimiti alus Apple kalawan aspék ieu sanajan kalawan kamar pikeun perbaikan. Nanging, kuring yakin yén éta bakal dianggo langkung seueur tibatan mode bioskop.

Layar: Modeu Tampilan Salawasna Diaktipkeun salaku novelty utama

Kabaruan pangbadagna dina tingkat layar nyaéta mode tampilan Salawasna-Aktif, anu cÉta ngarobih pisan cara urang berinteraksi sareng alat urang (nalika anjeun teu gaduh Apple Watch). Layar iPhone 14 Pro Max anu salawasna-dipasang sacara radikal ngarobih naon anu urang tingali dina terminal Android anu sanés. Sanaos dina ieu aranjeunna ngalangkungan nempatkeun sadaya piksel hideung sareng ngantepkeun waktos sareng sababaraha ikon béwara, Apple geus revolutionized konsép ieu sarta darkens sakabéh layar panyorot unsur di luhur (waktu jeung widget). Tapi urang ningali sakabeh layar.

Modeu Tampilan Salawasna dina iPhone Pro anyar nembongkeun wallpaper urang sanajan spanduk bewara saolah-olah layar hurung tapi henteu. Urang tiasa pariksa béwara anu terakhir (sabab upami urang hoyong ningali langkung seueur upami urang kedah berinteraksi sareng layar sareng hurung) tanpa kedah ngarampa layar pikeun ngaktipkeun. Ieu, dina tingkat pamaké, mangrupakeun parobahan brutal lamun datang ka interacting jeung alat.

Tampilan iPhone 14 Pro Max Salawasna Dihurungkeun

Salawasna Dina Témbongkeun. Ngambah baja gurat ogé bisa ditempo.

Kuring nyoba ngajelaskeun sorangan. Salaku hiji pamaké rata, Kuring geus dipaké pikeun mibanda iPhone kuring dina méja, nyanghareupan up, sarta unggal waktos abdi hoyong ningali lamun aya hal anyar, Kuring ngetok dina layar tur pariksa. Ayeuna teu perlu. Éta langkung lincah pikeun mariksa naha urang ngagaduhan hal anu kami sono sareng anjeun nyéépkeun waktos langkung sakedik pikeun tugas-tugas sanés. Kasus anu sanés nyaéta anjeun gaduh Apple Watch disambungkeun. Dina hal ieu, Anjeun bisa jadi teu kabetot dina aktip éta saprak anjeun umumna bakal nampa bewara dina Apple Watch anjeun sarta anjeun moal kudu pariksa layar iPhone jadi loba.

Dina seueur kasempetan anu sanés, sareng dugi ka anjeun biasa kana mode ieu (kuring masih di dinya), anjeun bakal pencét tombol konci sabab Anjeun boga rarasaan yén layar hurung jeung anjeun teu nyaho lamun eta dina mode tampilan Salawasna-Asup atanapi henteu.

Pulo Dinamis: Kasuksésan hébat Apple sareng iPhone 14 Pro

Abdi resep, abdi resep pisan. Pulo Dinamis henteu ngan ukur cocog sareng desain tampilan énggal sacara elegan sareng saé, tapi ogé nyayogikeun fungsionalitas anu warni sareng detil. sakumaha ngan Apple bisa ngasupkeun.

Anjeun muterkeun musik jeung anjeun bisa kalayan gampang ngatur eta ti Pulo Dinamis, nelepon kaluar ti dinya tur urang bisa ngatur paguneman kalawan panganteur terpadu bari urang napigasi tur urang bisa ningali rinci kayaning gelombang sora atawa timers katempo sepanjang waktos.

Pulo dinamis maén musik

Sareng sadaya ieu bakal ditingkatkeun ku aplikasi pihak katilu anu ngahijikeun langkung seueur fungsionalitas kana Pulo Dinamis. Pikeun ayeuna, pamakéan bisa jadi langka di sababaraha kali jeung anjeun bisa sono ngabogaan leuwih interaksi jeung manehna, tapi dina jangka pondok-sedeng ieu bakal ditingkatkeun ku apdet aplikasi. Hasil tina acara olahraga, status pesenan, jsb.

Tanpa ragu, éta mangrupikeun kasuksésan hébat Apple sareng modél Pro ieu. Éta henteu ngan ukur ngarobih cara urang ningali terminal urang tapi ogé cara urang berinteraksi sareng éta. Nangtukeun di dieu peta jalan pikeun bewara sareng alat dina taun-taun anu bakal datang.

Setélan handap kacaangan luhur?

Apple ngaluncurkeun layar anu paling kuat dina hal kacaangan dugi ka ayeuna dina iPhone (sareng dina smartphone), kalayan puncak luar anyar dugi ka 2.000 nits. Dugi ka ayeuna, Kuring henteu acan tiasa ngaleupaskeun kakuatan éta dina iPhone 14 Pro Max sareng kacaangan dina pamakean normal sapertos anu kuring nyarioskeun ka anjeun henteu dihargaan teuing. Éta mangrupikeun layar anu terang, leres, tapi gaduh kacaangan anu paling lengkep sareng di luar, kapasitas éta henteu katingali, sareng anjeun ogé henteu ngahontal moment WOW. Kuring meureun leungit hal ngeunaan setélan atawa kali nalika iPhone bisa ngahontal kacaangan ieu (Kuring geus teu maén eusi ker jeung geus pamakéan layar utama, jaringan sosial jeung poto).

Batré pikeun ngalawan sadinten (sareng seueur deui)

Batré mangrupikeun titik anu sanés anu kuring nyorot (sareng langkung seueur modél Max). Squeezing eta, nonton streaming eusi, nyandak poto, maén kaulinan sarta ngagunakeun jaringan sosial, beban datang leuwih ti hiji amplop ti mimiti nepi ka ahir poé, sanggeus anjog kalawan kira 30% dina ahir soré.

Abdi henteu acan tiasa nguji éta dina dinten biasa, pikeun ningali naha batréna cekap pikeun dua dinten (sareng sapeuting) tanpa ngecas, tapi kuring tiasa ngajamin yén kalayan iPhone 14 Pro Max, anjeun tiasa sono dinten nganjang ka mana waé anu anjeun henteu kedah janten "penggemuk tembok" sareng ngecas alat.

Kacindekan: Luar biasa

IPhone 14 Pro Max nyumponan sadaya ekspektasi. Desain, novelties dina layar, kaméra spektakuler jeung mertahankeun kinerja anu geus unggul dina generasi saméméhna. Asalna tina model iPhone 13 Pro, luncatna panginten henteu ageung sareng henteu pantes, tapi Asalna ti generasi anu sanés, kuring nyarankeun parobahan ka saha waé anu mikirkeun éta. Bédana téh écés.

Sorotan kuring nyaéta kaméra, kalawan sababaraha poto sarta luncat spektakuler vs generasi saméméhna sareng batréna, titik nu keur kuring pohara penting sarta kuring henteu datangna ti format Max nu multiplies durasi. Di sisi anu sanés, desain énggal sareng Dynamic Island parantos ngajantenkeun alat énggal sareng henteu sapertos "ukuran" tunggal sareng kuring masih gaduh hal anu sami. a 10/10 pikeun Dark Ungu iPhone 14 Pro Max ieu.

 

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.