IPhone 14 Pro tiasa ngeureunkeun Face ID sapertos anu urang terang

iPhone 14 Pro

IPhone 14 bakal sumping dina bulan Séptémber taun ieu, tapi ayeuna aya puluhan gosip anu beredar di internet. The feeders filter badag aranjeunna geus ditémbongkeun sababaraha kartu maranéhanana sarta loba coincide. Salah sahiji téori anu beuki populer nyaéta ngaleungitkeun kiyeu permanén tina iPhone 14. A kiyeu nu mucunghul jeung iPhone X jeung nu model sanggeus model viability na geus questioned. Tapi, gosip panganyarna nunjukkeun éta Salian suprési kiyeu, iPhone 14 Pro tiasa gaduh parobihan dina morfologi kamérana, janten sayogi salaku 'tablet', tinimbang bentuk buleud anu geus digosipkeun sababaraha minggu kaliwat.

Naha Face ID anu diwangun dina layar bakal sumping sareng iPhone 14 Pro?

Ming Chi-Kuo, hiji leaker warta well-dipikawanoh ti Big Apple, geus diprediksi ngaleungitkeun kiyeu ku Apple dina iPhone salajengna. Nanging, anjeunna henteu wani ngaduga modél mana atanapi kumaha éliminasina. Inpo panganyarna asalna tina Dyland, pamaké Twitter ogé dipikawanoh pikeun leaks na ti dunya Apple anu hits dina bulan panganyarna geus luhur.

Tulisan anu aya hubunganana:
Sababaraha model iPhone 14 bakal ngaleungitkeun kiyeu sareng warta dina Mac pikeun taun ieu

Pamaké mastikeun yén kiyeu bakal ngaleungit tina iPhone 14 tapi nambahan hiji deui novelty. The iPhone 14 Pro, model paling mahal tur profésional dina sakabéh rentang, eta bakal boga kaméra hareup ngawangun kawas 'pil' tinimbang bentuk rounded kami ningali dina rumor panganyarna.

Ngaleungitkeun kiyeu dina iPhone ngamungkinkeun sababaraha aspék. Kahiji, tambahkeun ukuran layar ku cara ngamangpaatkeun rohangan anu ditempatan ku elemen Face ID. Kadua, laksanakeun Face ID handapeun layar. Nanging, aya masalah: Kumaha carana ngatur ulang perenah kaméra jadi teu kasampak kawas 'ngahalangan'?

Pikeun seueur pangguna, desain sirkular ngarusak desain ati-ati iPhone 14 Pro. Nanging, desain format pil tiasa gaduh langkung seueur detractors sapertos anu kajantenan nalika ngenalkeun Face ID dina desain iPhone X. Naha anjeun pikir éta bakal janten a ide nu sae parobahan dina morfologi kaméra sanggeus suprési kiyeu dina iPhone 14?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.