iPhone 5s vs. iPad Air, kaméra iSight [galéri]

iphone5s-ipadair

Kalayan kadua alatna apel paling diantisipasi taun di pasar, aya seueur gambar anu ditepikeun ka urang sareng seueur ciri pikeun nganalisis dina ulasan anu beda sareng babandinganana. Dinten ayeuna giliran kaméra payuneun dua alat anu megah ieu anu perusahaan ti blok parantos ditepikeun ka kami nembé pisan sareng anu henteu kéngingkeun saha waé anu teu paduli.

Sakumaha urang terang, duanana ngagaduhan kaméra iSight, sanaos henteu sami sareng megapikselna. Di iPad Air urang mendakan kaméra 5MP (kajadian anu sami dina mini iPad) dibandingkeun sareng 8 megapiksel tina iPhone 5s. Sanaos kitu, bédana antara aranjeunna henteu seueur, sabab bakal urang tingali engké. Teu aya ragu yén Apple parantos ngalaksanakeun padamelan anu hadé ku kaméra tina dua terminal, ieu hasilna.

Fotografi sapopoé umum

Nalika ngeunaan poto anu seueurna urang lakukeun dina kahirupan urang sadidinten, anu henteu meryogikeun presisi anu hébat atanapi milarian poto anu sampurna, kadua alatna saé pisan. Tangtosna, poto anu dicandak nganggo iPhone bakalan janten sesuatu unggul pikeun iPad tapi upami, pikeun alesan naon, urang henteu ngagaduhan iPhone sareng kami ngan ukur gaduh iPad Air, ieu bakal langkung ti cukup pikeun minuhan tujuan urang. Salah sahiji aspék anu paling kasohor nyaéta ngajantenkeun lampu langkung saé tibatan anu sateuacanna. Mangrupikeun conto anu hadé kumaha nalika pakakas parangkat lunak sareng parangkat lunak damel babarengan, hasilna saé dihontal.

Ti kénca ka katuhu: iPad Air, iPhone 5s

ipad-air1

 

ipad-air2

 

ipad-air3

 

ipad-air4

 

ipad-air5

 

ipad-air6

 

ipad-air7

 

ipad-air8

 

ipad-air9

 

ipad-air10

Poto dina modeu Makro

Dina modeu ieu, paripolah dua terminal rada saé, sanaos kedah dicatet yén iPhone 5s ngahontal kasaimbangan sareng panyesuaian anu langkung saé kelir Dina fotografi. Ieu tiasa ditingali dina poto munggaran, dimana warna trotoar di juru katuhu ngagaduhan nada anu langkung satia pikeun kanyataan dina iPhone 5s.

Ti kénca ka katuhu: iPad Air, iPhone 5s

ipad-air-makro

 

ipad-air-makro1

 

ipad-air-makro2

 

ipad-air-makro3

 

ipad-air-makro4

 

ipad-air-makro5

 

 

Poto HDR

Di dieu hal-hal masih lumayan adil, sanaos iPhone 5s masih rada luhur, nunjukkeun langkung satia naon anu disimpen payuneun kaméra.

Ti kénca ka katuhu: iPad Air, iPhone 5s

ipad-air-hdr

ipad-air-hdr1

ipad-air-hdr2

ipad-air-hdr3

ipad-air-hdr4

 

 

Fotografi cahaya hampang

Di dieu, tungtungna, bédana antara kadua alat éta jelas. Kontras antara hiji sareng anu sanésna brutal, meunang seueur iPhone 5s. Urang tiasa ningali ku panon taranjang kumaha »sora»Nyaéta pisan, langkung unggul dina poto-poto anu dicandak nganggo iPad Air, janten buktosna dibandingkeun sareng poto-poto anu dicandak tina iPhone, dimana aya pamutahiran anu parah dina kualitasna. Upami urang badé nyandak seueur poto dina lampu handap, langkung saé éta sareng iPhone.

Ti kénca ka katuhu: iPad Air, iPhone 5s

ipad-air-light ipad-air-luz1 ipad-air-luz2 ipad-air-luz3

Sadaya gambar parantos dilakukeun ku pilihan standar sareng pokus otomatis, ngantepkeun alat pikeun ngalakukeun sadaya padamelan éta nyalira.

Inpormasi lengkep - iPhone 5s jero, layar (III)


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juanka cenahna

    Kualitas gambar anu dipasang teu tiasa ngaapresiasi ogé. Abdi nyarankeun kode galeri HTML5, supados poto dibuka dina ukuran sareng kualitas normalna! Ieu numutkeun kuring

    1.    Ismoso cenahna

      Naon bodo gajih anjeun karek dileupaskeun.

  2.   Mauro cenahna

    Kaméra anu saé pisan! Éta bakal di jangkungna iphone 5 kuring ngitung, panginten éta bakal goréng tapi katingalina butuh poto anu saé 😀