IPhone 6 Plus jero. Pro sareng kontra tina Apple phablet.

iPhone-6-Plus-04

Ngantosan parantos lami tapi tungtungna kuring tiasa ngaraosan iPhone 6 Plus kuring, sareng saatos saminggu sareng éta sigana kuring parantos cekap waktos parantos tiasa narik kasimpulan mimiti tina phablet Apple. Ukuran iPhone 6 Plus tiasa nyingsieunan langkung ti hiji, sareng pastina sanés telepon anu cocog sareng sadayana, tapi ukuran ieu dina kaseueuran kasus mangrupikeun tambah tibatan kakurangan. Hoyong bagikeun sareng anjeun pro sareng kontra anu kuring mendakan dina waktos ayeuna sareng kacindekan kuring ngeunaan smartphone panggedéna Apple anu kantos dilakukeun.

Desain rongkah

iPhone-6-Plus-12

Kuring henteu nyarioskeunana, seueur jalma nyarios éta, sareng seueur diantarana otoritas dina dunya téknologi: iPhone 6 sareng 6 Plus mangrupikeun telepon pinter anu paling pikaresepeun anu kantos didesain ku Apple. Bener yén dina masalah anu raos teu aya anu nyerat, sareng seueur anu henteu resep desain layar anu melengkung di sisina atanapi sisi terminal, atanapi aranjeunna ningali kalayan pikasieuneun pita-pita anu ngarobih aluminium deui. Rarasaan anu kuring kantos nalika éta dina leungeun kuring pikeun anu mimiti nyaéta anu kuring kantos gaduh nalika kuring mimiti perdana iPhone: Apple parantos ngaleungitkeun dirina deui.

iPhone-6-Plus-14

Pita bagian tukang sareng kaméra anu nonjol mangrupikeun salah sahiji kritik anu hebat ti Apple nalika nampilkeun terminal, atanapi langkung saé, bahkan sateuacan anu urang gaduh ukur rumor sareng bocor. Kuring kedah nyebatkeun yén dua hal éta henteu merenah pikeun kuring. Cingir sakuriling kaméra kuring resep. Teu aya masalah éta nempel kaluar sakedik, sabab kuring bakal teras-terasan nganggo sampul atanapi bemper anu nyingkahan kontak sareng permukaan. Upami Apple kedah ngorbankeun detil éta pikeun ningkatkeun kaméra, wilujeng sumping.

iPhone-6-Plus-35

IPhone 6 Plus ipis pisan, bahkan langkung ipis tibatan iPhone 5 sareng 5s. Aluminium ngagaduhan perasaan keuna anu hadé, sareng terminal na katingali padet. Naha ngagulung? Kuring moal ragu kasus anu muncul dina web, tapi kuring tiasa nyebatkeun yén minggu ieu kuring kantos nyandak kana saku payun sareng teu ngagaduhan masalah.

iPhone-6-Plus-41

Éta langsing yén bahkan ku panutupna masih aya. Salah sahiji tina tilu warna anu kuring reseptapi tampilan payun model abu abu luar biasa pikeun kuring, sareng éta anu kuring dumasar kana pilihan kuring. Tombol polumeu anu anyar, rada tilelep dina sisi sareng manjang tibatan buleud sapertos model saméméhna, langkung adaptasi kana profil anyar iPhone 6 Plus, sareng sentuhanana nalika diteken langkung saé tibatan iPhone 5 kuring.

iPhone-6-Plus-07

Pintonan ageung

iPhone-6-Plus-23

Ukuran sareng kualitas layar henteu diragukeun. Layar Rétina HD 5,5 inci anu anyar kalayan resolusi 1920 × 1080 luar biasa. Ukuran anyar ieu pastina mangrupikeun kaunggulan anu langkung ageung tibatan model 4 inci samemehna, bahkan iPhone 6 inci ayeuna. Aplikasi anu dioptimalkeun pikeun layar anyar ieu sacara bertahap muncul di App Store, sareng tiasa ningali poto ageung dina Twitter, pilem dina résolusi FullHD atanapi internetan langkung saé pikaresepeun tibatan model séjén.

iPhone-6-Plus-40

Anjeun kedah nganggo Safari kanggo ngabédakeun bédana. Langkung seueur eusi dina hiji layar, poto anu langkung ageung, sareng kualitas anu ngamungkinkeun anjeun maca téks halaman wéb naon waé kalayan raoseun, bahkan nganggo versi desktop.

iPhone-6-Plus-22

Pasti, teras aya bagian sanés carita: aktip anu henteu acan dioptimalkeun pikareueuseun dina iPhone 6 Plus anyar ieu. Zoom anu dilakukeun pikeun ngeusi layar sadayana sareng keyboard ageung anu nembongan anu nyandak satengah ruang anu sayogi ngajadikeun panon anjeun nyeri unggal-unggal anjeun muka aplikasi anu henteu diadaptasi. Anu ngagaduhan iPhone 6 Plus, atanapi bahkan iPhone 6, sareng nganggo WhatsApp bakalan terang naon anu kuring carioskeun. Kabeneran ieu bakal janten hal anu bakal direngsekeun dina waktos anu singget sareng hasil akhir tina aplikasi ieu bakal langkung nyugemakeun dina aspek visual, sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar dina garis ieu nganggo WhatsApp Béta parantos diadaptasi kana layar iPhone 6 Plus.

Ngagem kanyamanan

iPhone-6-Plus-45

IPhone 6 Plus ageung pisan, tapi henteu raoseun. Sanaos hiji hal anu kedah jelas pikeun saha waé anu ngarencanakeun mésérna: éta moal tiasa dianggo ku hiji panangan, atanapi ku cara ngetok dua kali tombol home supados layar "turun". Mustahil pikeun nulis ku hiji panangan kecuali upami anjeun gaduh panangan anu langkung ageung, sapertos iPhone. Éta ogé picilakaeun, sabab anjeun kedah nempatkeun terminal dina posisi anu nimbulkeun résiko ageung tumiba kusabab teu paduli.

Tapi upami pikeun anjeun éta henteu hal anu mendasar pikeun tiasa ngagunakeun éta ku hiji panangan, pastina kasulitan ieu cekap diimbangi kalayan kaunggulan tiasa ngararasakeun layar sakumaha ukuran ieu. Sababaraha taun ka pengker kuring moal pernah ngabayangkeun ku smartphone sakumaha ukuranana, saatos saminggu anu kuring teu tiasa bayangkeun nyaéta anu langkung alit. Pangalaman pangguna saderhana, enya, kalayan aplikasi anu dioptimalkeun. Tiasa ningali inpormasi lengkep sareng dina layar anu langkung saé mangrupikeun hal anu anjeun moal hoyong nyerah upami anjeun parantos nyobian.

iPhone-6-Plus-31

Naha pas dina calana? Dina jeans kuring tangtosna aranjeunna pas. Éta henteu sempit teuing atanapi lega pisan, éta jeans anu normal (anu dina poto Levis 511, anu pas) sareng iPhone henteu nonjol (dina poto éta kaluar ngahaja). Anjeun tiasa milampah tanpa masalah sakedik. Tangtosna, anjeun moal tiasa linggih kalayan merenah, sahenteuna nganggo calana jeans, kirang langkung nyetir, tapi kuring henteu pernah ngalakukeun éta sareng ponsel kuring. Éta ageung tapi ipis, sareng éta ngaapresiasi pikeun ngagem kana calana.

Kaméra luar biasa

iPhone-6-Plus-poto

Éta mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon kuring milih iPhone 6 Plus, sabab kaméra na langkung saé tibatan iPhone 6 kusabab éta ngandung penstabil optik, anu priori kedah masihan kualitas anu langkung saé pikeun poto anu dicandak dina lampu handap. saleresna, éta henteu nguciwakeun kuring. Abdi hoyong tiasa ngabandingkeun poto sareng iPhone 6 tapi kuring henteu ngagaduhan naon-naon janten kuring kedah netepkeun naon anu dilakukeun iPhone 6 Plus kuring. Pilihan ios 8 anyar anu ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarobih paparan masihan seueur muter, sareng poto anu dicandak nganggo kaméra dina lampu handap langkung ti anu pantes, langkung saé tibatan iPhone 5 abdi anu sateuacana. Jelas anjeun moal pernah ngagentos kaméra SLR, saur kuring éta pamaksudan Apple.

Sedengkeun pikeun kaméra pidéo, kuring henteu pati memperhatoskeun pamutahiranana, kusabab pidéo anu dirékam iPhone 5 kuring parantos saé. Leres leres, nalika aya sakedik cahaya kualitasna jauh tina poto-poto éta, éta nunjukkeun yén lampu henteu cekap sareng éta nalika nunjukkeun yén éta sanés kaméra pidéo "normal". Masih, pikeun 99% kaayaan, iPhone 6 Plus anjeun moal ngiringan anjeun.

Batré impian

iPhone-6-Plus-11

Abdi angkat terakhir anu hadé tina ciri na, sahenteuna pikeun kuring: batréna. IPhone kuring sapopoe sareng kuring, kuring henteu kantos ngurilingan ngaktipkeun sareng mareuman WiFi, Bluetooth, 3G / 4G, jst. Abdi hoyong iPhone kuring aya di layanan kuring, sanés tibalik, sareng éta hartosna ngecas unggal dinten, sahenteuna 2 kali, sakali siang sareng sakali wengi. Leres, kuring sering ngagunakeunana: Twitter, RSS, nelepon, WhatsApp, Telegram, Safari, Mail, gim, video, streaming, aplikasi pikeun digawé ... Nya, iPhone 6 Plus kuring henteu kéngingkeun kuring ngagolér pikeun hiji dinten. Ti jam 7 énjing kuring sambungkeun tina dasar pangisianan dugi ka bobo, éta tahan tanpa gagal. Sababaraha dinten langkung seueur deui, anu sanésna langkung adil, tapi teras-terasan. Ieu mangrupikeun hal anu kuring impikeun, sareng kuring parantos hasil.

Kacindekan: luar biasa, sanaos sanés kanggo sadayana

iPhone-6-Plus-33

Abdi henteu pernah ngabayangkeun nganggo smartphone ageung sapertos kitu, sabalikna. Phablets siga anu kagok sareng overdone ka kuring. Saatos saminggu perasaan kuring sareng iPhone 6 Plus moal langkung saé. Naha cocog pikeun sadaya pemirsa? Nya kantenan henteu. Bakal aya seueur anu bakal ngaheureuyan ku terminal anu ukuranana, bahkan iPhone 6 sigana tiasa ageung teuing. Leres éta sababaraha kanyamanan leungit dina panggunaan alat, tapi éta diuntungkeun dina sababaraha aspék séjén, anu paling kawéntar nyaéta layar (atra), kaméra sareng batréna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

30 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mauricio Curtis cenahna

    Tulisan Anu Saé Luis Saé damel !! Kuring bakal milari Iphone 6 plus dina Januari = D ... langkung ti sadayana kusabab batréna anu hébat = D

  2.   Carlos jeung Torres m cenahna

    Kuring gaduh emas iPhone 6 plus 128 gb komo kuring poho yén éta ageung pisan pikeun kuring sigana nyaman kuring nganggo éta sareng hiji panangan tanpa masalah, éta mangrupikeun telepon anu pangsaéna anu kuring gaduh tanpa ragu sareng batréna malah henteu nyarankeun éta 100%

    Catetan: Abdi parantos gaduh iPhone 6 normal tapi batréna sareng kuring henteu silih ngartos haha

  3.   Nacho kolombia cenahna

    Tulisan anu saé pisan, kuring henteu tiasa ngantosan kagungan abdi tapi jarang pisan. Saé kanggo Anjeun. Kuring ogé ngagaduhan 5, kumaha pangalaman sareng Touch ID? Sual nuliskeun sareng nuliskeun kecap konci unggal 5 menit maéhan kuring.

  4.   Antonio cenahna

    Éta panasaran, jalma anu nyarioskeun ayeuna tentang naon waé ngeunaan iPhone ieu, kajabi éta henteu raoseun atanapi awon kusabab aranjeunna ageung ,,, kanggo seueur dina halaman wéb ieu aranjeunna nyarioskeun tentang Sony, HTC, Samsung sareng anu sanésna kusabab ukuranana aranjeunna nambihan rébuan kecap sipat ...
    Ayeuna, sakumaha anu kuring diprediksi, Apple ngaluarkeun iPhone anu langkung ageung sareng sadayana anu gumbira, dimana jalma-jalma anu ngritik perusahaan sanés ku seueur hate pikeun X langkung ageung tibatan iPhone?
    munafik? Fanboy? Kuring henteu weruh naon anu kudu dipikirkeun ngeunaan jalma-jalma sapertos kitu, sareng kuring nyaritakeun yén kuring maca sababaraha anu ngritik ukuran terminal séjén.
    tapi ... apel naha deui sareng sadayana resep kana kahirupan ... dimana raos umum tina kritik ieu?
    Pokokna, kuring terang yén anjeun bakal ngalahirkeun ,,, tapi naon anu kuring carioskeun leres sakumaha candi! resep atanapi henteu

    1.    Nacho kolombia cenahna

      Halo, kuring sanés salah sahiji jalma anu nyarioskeun kumaha goréngna atanapi henteu raoseun hapé anu ageung, tapi upami kuring nyebatkeun yén sateuacanna, sateuacanna sareng kuring nyarios sareng anjeun ngeunaan taun ukuran anu pangleutikna mangrupikeun hal anu penting, pasar bakal robih, ogé selera sareng Tren ngahiji sareng pamekaran téknologi, anu sababaraha taun ka pengker badé mikiran mésér telepon sélulér sapertos NOBODY, sareng ayeuna urang sadayana milari éta, kusabab manpaatna

  5.   Antonio cenahna

    jelas jelas ... sateuacan iraha? 10 taun ka pengker? upami ngan sataun katukang urang ngritik terminal séjén nepi ka tiwasna kusabab ukuranana ...
    Kuring nyarios deui ,, yén Apple neraskeun sareng diménsi iPhone 5 sareng kami bakal neraskeun merek anu sanés ,, tapi henteu ayeuna.
    Kuring gaduh réréncangan anu ngritik Z2 atanapi Catetan siga Sétan! sareng ayeuna aranjeunna gaduh iPhone 6 sareng anu sanés hoyong mésér Plus ... kuat pisan kapribadian ieu ngarobah XD

  6.   adry cenahna

    Naha anjeun tiasa nyarioskeun naon anu janten pelindung layar anjeun dina PLUS? Abdi hoyong mésér na: S

  7.   Antonio cenahna

    Anjeun leres. Batréna tos rusak skéma. Kuring parantos hasil salami 3 dinten nganggo 8 jam panggunaan, henteu kedah maénkeun waé ..
    Lumayan prestasi apel. Malah henteu nganggo panggunaan anu super intensif anjeun ngalebur.

  8.   Nacho kolombia cenahna

    Antonio, anjeun ngagaduhan terminal naon?

  9.   iñaki cenahna

    Kuring nembé réngsé dinten kadua panggunaan kuring berturut-turut. 9 jam panggunaan sareng 2 dinten sayaga. sareng batréna aya dina 39%. Éta binomial terminal-batré anu pangsaéna anu kuring pernah tingali tanpa ragu

  10.   Yo cenahna

    Naon tulisan! Langkung FANBOY moal tiasa !!! Éta mangrupikeun iPhone anu paling parah ... tibatan hiji-hijina iPhone anu awon dina sadayana sejarahna ti saprak 2007 sareng aranjeunna nyebatna paling saé? Sareng yén kuring henteu ngalawan layar ageung

  11.   Alberto cenahna

    Ya Allah!! Bejakeun ka kami naon anu nyimpen layar anjeun. Éta cool mazooooooo !!!!

    1.    Luis Padilla cenahna

      Abdi ngagaleuh di toko anu sami, kuring henteu émut mérekna. Éta didamel tina gelas anu hampang

  12.   Juan cenahna

    Nuhun kana tulisanna, menarik pisan sareng hasil pisan !!!

  13.   Alejandro cenahna

    Abdi henteu resep dina waktos ayeuna. Panon abdi nyeri ningali iPhone na !! Abdi henteu resep pikeun sia!
    Ogé desain anu melengkung henteu ngayakinkeun kuring, hal sanésna, pelindung éta, hampura kuring, tapi pikeun kuring, éta pikasieuneun. Teu pernah panginten Apple bakal dugi ka jauh ieu. Naha éta Steve pasti bergelut sareng naon anu parantos aranjeunna laksanakeun ...

    Anjeun panginten moal ngagentos terminal sababaraha taun. Kuring ayeuna gaduh iPhone 5S anu, pikeun kuring, anu pangsaéna.
    Kuring ngan ukur hoyong gaduh terminal anu kuring tiasa anggo ku hiji panangan.
    Ningali panorama, taun payun, Apple bakal ngaleupaskeun terminal anu sami sareng tilu omong kosong deui. Teras kuring gé ningali desain naon anu bakal aya.
    Kuring miharep kuring henteu nguciwakeun deui ...
    Kalayan parantos kieu, naon waé tiasa kajantenan ...

    Nuhun Apple pikeun ngalanggar prinsip anjeun.

  14.   Gabriel ༒ Ortega (@gabrielort) cenahna

    Kuring gaduh iPhone 6 plus saatos saminggu diluncurkeun, dinten peluncuran kuring mésér 6, online, tapi pas ningali plus kuring ngagaleuh, kuring parantos ngical 6!

    Anjeun leres-leres ngaraos beurat dina panangan anjeun dibandingkeun sareng 6! Dina kanyamanan di tangan anu 6 super sampurna, tapi anu tambah tiasa diatur!

    Dina saku sababaraha jeans anjeun tingal LEVI'S 511, kuring ngan ukur nganggo 511 sareng 510 sareng dina 2 éta pas sampurna, tapi upami anjeun linggih sareng tuur ngalirkeun jangkungna pinggul anjeun, anjeun bakal ngaraos tekanan dina saku!

    Nya, kuring parantos gaduh sasasih nganggo telepon, saleresna nyaéta iPhone 4s, 5-5-an henteu terang kumaha urang ningali éta sampurna, dina ios ieu katingalina spektakuler, sadayana éndah, upami upami aranjeunna nyandak iPhone 6 kalayan batré sareng kualitas layar Plus bakal turun dina 4.7 ″

    Batré anu ka 6 tiasa nyarios dina minggu éta yén kuring nganggo, sigana kuring éta tahan sami sareng anu ka 5, ditambah upami kuring dugi jam 9 sonten kalayan 20-30% dipegatkeun tina 7 enjing! Tangtosna, pamakean normal, kuring nganggo telepon kalayan kacaangan pinuh, 4G sareng sadaya sora na, kuring henteu resep ngawatesan diri! Tapi balayar FULL jam 6 sonten anjeun parantos dina 15-10%

    Beda nyata antara iPhone 6 sareng 6+ sajaba ti ukuranana, éta téh umur batre sareng kualitas layar! Xq bener nembongkeun LENGKAP

    2 kaméra na saé pisan! Kuring henteu acan ningali bédana!

    Kuring henteu terang pelindung layar naon panulis artikel anu ditambahan plus na, tapi milikna katingalina sami sareng kuring nempatkeun gelas anu disebut DREAM POWER!

    Abdi ti bénsuela! Salam ...

  15.   Josegv cenahna

    adi patriotik kamana atuh mésér kanggo mésér milik hahahahaha

  16.   Antonio cenahna

    Dina dinten presentasi iphone 6 kuring kaserang ningali garis-garis tukang anu goréng anu aranjeunna henteu tiasa, tapi tétéla berkat garis-garis éta urang gaduh 20% langkung liputan dina anteneu anu aya kaitannana sareng modél anu sateuacanna sareng éta ditingalikeun dina kisaran wifi sareng sinyalna, bérés telepon, saatos anjeun tingali sacara pribadi nyaéta AMAZING!

    Teu aya babandingan anu mungkin, jalma anu nolak yén anjeunna nganjang ka toko, anjeun mendakan catetan 4 anu hoyong katingali sapertos terminal anu apel 2 taun ka pengker, sony z3 anu nganggo logam sareng gelasna sami pisan kana iphone 4 hideung yén upami langkung terbatas, maka anu sanésna nyaéta pangwangunan terminal…. Kuring ngalereskeun telepon sélulér sareng dina konstruksi anjeun tiasa ningali kumaha teu aya strip tanpa lambaran logam pelindung supados henteu obah, éta ngan ukur ngagaduhan chassis dimana komponénna angkat, nalika anjeun muka telepon anjeun mendakan chassis dobel anu dibarengan sareng sababaraha klik pencét sadayana sambungan sambungan ngalawan dirina ... botch nyata yén motherboard dicekel ku hiji screw sakali anjeun miceun klik, dina pangwangunan HTC sareng APPLE jauh tina sésana

  17.   Sergio cenahna

    Kuring gaduh pelindung sapertos iphone 6 plus tina berita, pikeun anu hoyong terang éta mangrupikeun pelindung gelas anu marah.

  18.   Manolo cenahna

    Luis, punten, upami anjeun tiasa nempatkeun urang dimana anjeun mésér pelindung layar anu kuring pikahoyong. hatur nuhun pisan

  19.   Marfull cenahna

    Naha henteu sadayana anu ngritik yén aranjeunna moal ngagaduhan? Pék tingali

  20.   Marfull cenahna

    Mésér naon anu anjeun pikahoyong sareng tinggalkeun Apple nyalira

  21.   Gay Gay cenahna

    Eneng ... sami. Tiasa nyarios nalika anjeun ngritik telepon anu panggedéna sapertos. Sony htc jsb.
    Hayu, munafik, ayeuna naon anu paling hébat, leres? hahahahah palsu éta

  22.   Carlos cenahna

    Tapi saha anu mayar € 999 kanggo bonus sareng nempatkeun éta screensaver?!?!?!?! anjeun mayar desain teras anjeun ngalakukeun éta ???? !!! Demi alloh kumaha awonna !!! komo upami anjeun nyarios yén pangalaman pangguna henteu leungit sakedik ... LAYAR GORILA Gelas parantos ngagaduhan panyalindungan anu cekap !!! kumaha cara maéhan desain !!!

  23.   Yesus cenahna

    Abdi mendakan tulisan éta pikaresepeun pisan.

    Abdi antara Plus sareng 6. Ayeuna kuring gaduh anu terakhir, tapi nalika kuring ngagaduhan anu hiji, kuring hoyong anu sanés.

    Kuring henteu satuju pisan ngeunaan desainna. Bagian tukangna mangrupikeun panyimpangan sareng garis-garis sinyalna. Upami ieu dilakukeun ku mérek anu sanés, kuring masihkeun deui-deui.

    Abdi TaliApple, tapi kuring gaduh sababaraha Android salaku detik sareng naon anu biasana kuring nyobian atanapi gaduh, tukangna mangrupikeun terminal anu paling awon. Hareup sareng kuring resep pisan.

    Iphone 4 / 4s pikeun rasa kuring anu paling éndah sareng 5an henteu goréng ogé.

  24.   Marc cenahna

    Nya, kuring gaduh iPhone 6 plus sareng kuring henteu gaduh leungeun ageung. Nanging, kuring parantos nganggo éta ku hiji panangan pikeun seueur hal sareng kuring henteu ngagaduhan kasulitan ngalaksanakeunana. Upami leres éta sanés anu paling raoseun di dunya sareng kuring nyandak kasus anu langkung cekelan tibatan aluminium tapi tiasa dianggo ku hiji panangan.

  25.   terus terang cenahna

    Leres pisan Cesar !!!!!

  26.   Nacho cenahna

    Kuring masih milari iPhone 6 Plus, tapi teu aya jalanna!

  27.   emer711 cenahna

    Abdi pangguna iPhone ... tapi didieu aranjeunna aya dina tingkat fanatisme ... Apple lirén janten anu éta ... upami ditingali, 6 katingalina langkung mirip sareng anu gaduh kompetisi ... aranjeunna henteu deui inovatif sareng seueur hal ... dugi ka lokasi kuring ngagaduhan tombol kakuatan sapertos seueur persaingan .. sareng teu masuk akal pikeun muji ukuranana ... nalika aranjeunna sorangan ngritik ukuran persaingan sareng pasar anu parantos aya .. naon kajadian apel anjeun salah sareng anjeun henteu nganggo desain pangénggalna?

  28.   india cenahna

    I LOVE IT, I resep pisan tapi abdi teu gaduh artos2 kanggo ngagaleuh hahaha, janten tetep huawei asen mate abdi 6,1 ″, sareng batréna salami 3 dinten, hal anu saeutik pisan, upami tiasa mah, kuring ngan ukur bakal ganti pikeun iPhone 6 plus, tapi dugi ka rusak abdi moal ngarobih atanapi loka !!! Abdi resep phablets, anjeun gaduh 2 alat dina 1, telepon sareng tablet atanapi mini tablet tapi langkung kuat tibatan seueur tablet anu aya di pasar , Kuring parantos aya dina panangan kuring sareng kuring resep kana kurva éta kalembutan cahaya anu terkejut pisan kuring sareng upami batréna sareng layar na éndah Abdi resep pisan kuring resep sareng kuring resep, aranjeunna parantos ngaleuleungit, ku jalan éta hargana kaleuleuwihi, tapi kualitas na dibayar.