Numutkeun gambar ieu, iPhone 7 bakal sumping dina 5 warna

iPhone 7 dina 5 warna Dugi ka iPhone 5, alat anu sumping dina 2012, Apple ngaluncurkeun telepon na nganggo warna hideung bodas. Justru iPhone 5 anu nyababkeun Apple ngarobih iPhone na anu langkung poék sareng ngaluncurkeun iPhone 5s dina warna abu-abu, hal éta dilakukeun taun éta ogé ngaluncurkeun iPhone dina emas. Taun kamari, Tim Cook sareng perusahaan ogé ngaluarkeun iPhone 6s dina emas acuk. Ku katingalina, taun ayeuna, sakitar dua minggu waktos, Apple bakal ngenalkeun a iPhone 7 dina a warna anyar.

Inpormasi sumping ka kami dina bentuk poto, anu leutik pisan. Gambar anyar nyaéta gambar anu aya di belah katuhu tina dua anu judulna tulisan ieu sareng nunjukkeun 5 baki pikeun kartu SIM anu sayogi dina lima warna: pérak, rohangan abu-abu, emas mawar, emas sareng, anu langkung jauh ka kénca, hideung anu langkung poék anu ngingetkeun urang hideung dina iPhone 4 atanapi iPhone 5 sayogi.

Bukti anyar tina iPhone hideung 7

Gambar na parantos diterbitkeun di jepang tengah Mac Otakara. Béda sareng média sanés sapertos DigiTimes anu tingkat kasuksesanna kacampur, Mac Otakara mangrupikeun sumber anu cukup dipercaya sareng, sanaos henteu aya sumber anu tiasa dipercaya 100%, upami média Jepang ieu parantos nyebarkeun poto sareng 5 baki kanggo SIM dina 5 warna sareng didinya mangrupikeun anu hideung, urang tiasa ngamimitian mikirkeun waktos éta nalika Apple nampilkeun iPhone 7 sareng nyarioskeun ngeunaan balikna hideung kana smartphone na.

Kelemahan kebocoran ieu kanggo aranjeunna anu ngarepkeun ningali iPhone 7 dina warna biru atanapi jero Blue. Tétéla, saha waé anu sakuduna ditingali warna anyar éta salah sareng nyalahgunakeun pikeun biru tua padahal nyatana hideung atanapi kulawu hideung pisan. Sakumaha biasana, urang bakal mastikeun gambar di luhur sareng seueur gosip anu sanés ngan ukur saminggu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hector Sanmej cenahna

    Ngan dina langkung ti dua minggu? Badé saminggu, hehe, tepat 8 dinten, nyaéta, dinten Rebo payun.

    1.    Paul Aparicio cenahna

      Halo Hector. Anjeun leres. Clamp kuring parantos rada ningali kalénderna. Hatur nuhun kana catetan. Ayeuna kuring ngarobih na 😉

      Hiji salam.