IPhone nyatakeun kagiatan urang langkung akurat tibatan gelang tangan

iPhone 6 kasihatan

nu pinggel kagiatan Aranjeunna parantos janten pelengkap anu seueur dianggo ku pangguna dina pigeulang unggal dinten. Jinis produk ieu nyangking rangkepan akselerator anu, dibarengan ku algoritma anu cocog, sanggup ngadeteksi nalika urang leumpang, bobo atanapi ngalakukeun jinis kagiatan anu khusus pisan.

Kusabab iPhone 5s, mobile Apple ogé ngahijikeun a koprocessor anu tanggel waler pikeun ngarékam kagiatan urangBarina ogé, iPhone ngiringan ngiringan dinten urang dina kantong urang atanapi di gigir méja nalika urang damel.

Naha gelang iPhone atanapi kagiatan langkung akurat? Numutkeun kana studi universitas, iPhone 5s sareng Galaxy S4 tiasa ngukur kagiatan langkung réalistis. Dina panilitian ieu, salian ti iPhone 5s sareng Galaxy S4, anu Nike Fuelband, Jawbone UP24, Digi-Walker SW-200, Fitbit Flex, Fitbit One sareng Fitbit Zip wristband anu dianggo.

Dina kasus héndsét, margin tina 12,9% kasalahan sedengkeun dina hal gelang, kasalahan hartosna 22,7%. Tina sadaya pigeulang anu dianalisis, FitBit One sareng FitBit Zip mangrupikeun anu nyatet data anu caket kana kanyataan.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, inpormasi anu dipidangkeun dina gelang aktipitas nunjukkeun sareng gumantung kana kasus anu mana, margin error ageung pisan.

Kuring parantos tiasa ngalaman ieu sorangan ku sababaraha rupa produk tina jenis ieu. Masalahna nyaéta nalika nuju kana pigeulang, kagiatan sadidinten sapertos masak, ngadamel ranjang, bahkan ngetik sareng keyboard komputer aranjeunna ngahasilkeun léngkah-léngkah palsu sanaos kami lengkep statis dina posisi.

Gumantung kana katepatan gelang, urang tiasa gaduh data anu jauh tina kanyataan. Nanging, Urang biasana nyandak iPhone dina saku urang sareng éta henteu kapangaruhan pikeun padamelan sadidinten ieu. Upami urang ngamimitian masak, suku urang henteu ngalih sareng iPhone moal ngadaptarkeun salah kaprah.

Pasti anjeun parantos ningali jinis maké anu sanés anu dianggo salaku bros dina bajuSababaraha malah nempatkeun kaos kaki. Tanpa ragu, ieu jauh langkung dipercaya tibatan anu urang pake dina pigeulang urang.

Apple Watch bakal sumping dina bulan April pikeun maju dina widang ieu. Urang kedah ningali presisi anu ditawarkeun ku Apple Watch ngalawan jenis gerakan ieu, sanaos ampir pasti bakal ngagaduhan kasalahan anu luhur. Hésé pisan pikeun ngabédakeun gerakan-gerakan tinangtu sareng yén aranjeunna henteu diperhatoskeun ku sababaraha léngkah. Kami bakal ngantosan analisa munggaran pikeun netelakeun masalah ieu langkung jauh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Isidro cenahna

    Gelang tangan aktipitas ayeuna, anu sanggup ngukur denyut jantung, nawiskeun ukur pangukuran perkiraan réalitas pangguna. Sanaos leres yén margina kasalahan anu dibahas dina tulisan 22%, seueur pinggel gaduh kagancanganometer anu dilebetkeun, sanggup ngabedakeun gerakan anu langkung akurat.