IPhone salajengna bakal disebat iPhone 7

iphone6-stock

Sedengkeun rumor teras-terasan muncul ngeunaan fitur anu bakal kalebet smartphone Apple salajengna, inpormasi anyar datang ka kami anu tiasa kaget ka seueur jalmi. Urang sadayana panginten yén urang aya dina "taun”Sajauh iPhone ngeunaan tapi, numutkeun pernyataan analis Ming-Chi Kuo ngeunaan KGI Securities, dina Cupertino aranjeunna bakal ngémutan nyiptakeun telepon sareng cukup anyar pikeun ngalangkungan modél S sareng nyauran anjeunna langsung iPhone 7.

Kuo nunjukkeun yén parobihan ieu kusabab parobahan hardware utama. Salah sahiji hal anyar anu disertakeun iPhone 7 bakal kalebet nyaéta téknologi anu ditambihkeun pikeun pertama kalina dina Apple Watch sareng anu parantos aya dina Trackpads tina MacBook anyar: Force Toél. Téknologi anyar ieu bisa muka panto pikeun fungsi anyar dina telepon pinter. Kuo ogé ngalaporkeun yén iPhone bakal nganggo a sistem béda dipaké ku Apple Watch sareng Trackpad, iPhone janten sistem anu bakal ngadeteksi daérah anu kami pencét tibatan kakuatan anu diterapkeun.

Béda sareng klaim ngeunaan berita internal, teu aya koméntar ngeunaan desain éksternal terminal anyar. Diasumsikeun yén ukuran layarna bakal sami sareng anu dianggo ku iPhone 6 ayeuna, tapi Kuo henteu nyarios ka kami naon anu anjeunna pikirkeun perkawis éta. Jalma-jalma di Cupertino bakal ngarusak tradisi desain unggal dua taun upami aranjeunna ngarobih deui, tapi éta moal asup akal pikeun ngarobah nomer modél iPhone tanpa tampilan anyar. Di sisi anu sanésna, aksesoris ti pihak katilu anu disiapkeun sababaraha bulan ka pengker pikeun desain anyar ogé bakal dirugikeun sareng aranjeunna bakal ningali kumaha aranjeunna henteu valid deui pikeun modél salajengna sapertos biasana.

Analis ogé masihan kami opini ngeunaan iPhone 4 inci anu dikabarkan. Balik deui ka 4 inci bakal asalna tina leungeun modél C anyar anu didamel tina polikarbonat kalayan 2014 téknologi, tapi Kuo mastikeun yén modél ieu moal sumping di 2015. Upami anjeunna leres, pernyataan ieu bakal nolak datangna tilu modél taun ayeuna, sareng dua modél iPhone 7 dugi ka Séptémber kalayan ukuran layar anu sami sareng modél 2014.

Dina pendapat abdi ngeunaan iPhone 7, kuring henteu nganggap yén Apple badé ngarobih jumlah alat pikeun fungsi anyar anu asalna tina Force Touch. Modél S sok janten modél kalayan desain anu sami sareng modél sateuacana kalayan perangkat keras énggal supados langkung pikaresepeun. Upami di 2013 aranjeunna henteu ngaliwat iPhone 5s nambihan 64 bit, gerakan laun sareng flash True Tone anu dipimpin dua kali, kuring henteu nganggap yén taun ayeuna aranjeunna bakal ngarobih modus operandi na ukur pikeun Force Touch.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Malaikat Carreras cenahna

    Éta kejutan ... Sareng kuring pikir éta bakal sapertos iPhone 6C atanapi iPhone 6S?!? Éta tanpa mikirkeun Ditambah tangtosna hehe ... Sanaos urang leres-leres perhatoskeun sababaraha kamajuan ???, kami bakal nerapkeun anu langkung seueur tibatan anu dibayangkeun tiheula ...