IPhone SE 2 ogé bakal ngagaduhan desain kiyeu

IPhone SE parantos janten salah sahiji iPhone anu paling dipikacinta ku kritik sareng, sanaos langkung ti iPhone, seueur anu hoyong ningali iPhone SE 2.

IPhone SE timbul tina nempatkeun komponén iPhone 6S kana desain iPhone 5S. Désain anu lami, tapi salah sahiji anu paling éndah di Apple, sareng anu paling anyar dina spésifikasi dina waktos éta.

Gosipna henteu lirén, sareng waktos ieu aranjeunna dibarengan ku pidéo anu nunjukkeun kumaha rupana iPhone SE 2. Désainna bakal sami sareng iPhone 5S (atanapi iPad Pro anyar, langkung), kalayan ujung lempeng tapi layar tungtung-ka-ujung anu bakal kalebet kiyeu sareng gelas deui pikeun ngecas nirkabel, sareng proyéksi pikeun kaméra (kaméra tunggal).

Ukuranana sigana moal robih dibandingkeun sareng iPhone SE, sanaos layar tungtung-ka-tungtung bakal ngalegaan inci na dina rohangan anu sami.

Sorangan, Abdi resep desainana kusabab kuring pameget sisina lempeng. Sareng desain konsép iPhone SE 2 ieu sigana henteu jauh-jauh pikeun kuring. Barina ogé, ujung lempeng aya deui sareng iPad Pro 2018

tapi filsafat janten iPhone SE henteu menang upami anjeun peryogi desain anyar. Upami anjeun ngadamel iPhone nganggo rarancang énggal sareng, salian ti éta, anjeun nempatkeun spésifikasi pangluhurna, anjeun moal tiasa ngirangan harga anu dipikahoyong Apple sareng iPhone SE aslina. Ku cara kitu, éta bakal janten iPhone XR, salaku desain anyar sareng internal anu langkung luhur anu sami, kalayan harga anu langkung handap, nyaéta naon anu dilakukeun ku Apple sareng iPhone XR.

Sanaos rarancangna henteu béda-béda teuing ti iPhone 5S, kanyataan kaasup layar tungtung-ka-tungtung, ID Wajah, jsb. nyaritakeun ngeunaan iPhone anu henteu tiasa disaluyukeun dina harga.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.