IPhone taun ieu bakal $100 langkung mahal

iPhone 14 Pro ungu

Bocoran anyar ngungkabkeun sababaraha fitur anu kami parantos terang ngeunaan iPhone 14 Pro sareng Pro Max salajengna, sareng confirms takwa urang: aranjeunna bakal $ 100 leuwih mahal.

Anthony (@TheGalox_) parantos nyebarkeun dina akun Twitter na inpormasi anu relevan pisan ngeunaan iPhone 14 sareng 14 Pro Max salajengna, sareng lamun urang tumut kana akun sajarah leaks na laju kasuksésan, urang kudu nengetan deukeut anu anjeunna nyarioskeun ka urang:

iPhone 14Pro | iPhone 14 Pro Max - A16 Bionic - 6.1 | 6.7 inci 120hz Amoled Display - 48/12/12 kaméra - 128/256/512 / 1TB gudang & 8gb ram - 3,200 | Batré 4,323mah - Salawasna Dina tampilan - Face ID - ios 16 $ 1099 | $1199

Dina tweetna anjeunna masihan kami sababaraha spésifikasi iPhone 14 Pro sareng Pro Max salajengna, sababaraha diantarana atra, sapertos Prosesor A16 Bionic atanapi ukuran layar (6.1 kanggo Pro sareng 6.7 kanggo Pro Max), Tipe AMOLED sareng laju refresh 120Hz. Éta ogé netepkeun RAM (8GB dina duanana modél) sareng panyimpenan anu béda-béda anu sayogi (128, 256, 512 sareng 1TB).

kaméra iPhone 14 Pro

Data "anyar" kahiji nyaéta kapasitas kadua batré. Nalika iPhone 14 Pro bakal ningali batréna ningkat tina 3.095mAh iPhone 13 Pro ka 3.200 mAh iPhone 14 Pro ieu, modél panggedéna, IPhone 14 Pro Max bakal ngajaga batré 4.323 mAh dibandingkeun sareng 4.352 mAh anu gaduh iPhone 13 Pro Max.. Ieu mangrupakeun réduksi ampir negligible, tapi sugan hal pangpentingna nyaéta alesan pikeun ngurangan ieu, sababaraha komponén internal nu ngabalukarkeun eta?

Aya ogé parobahan dina kaméra, kalawan utama 48 Mpx, sedengkeun dua lianna bakal boga 12 Mpx. Parobihan ieu penting, sabab modul utama iPhone 13 ngagaduhan 12 Mpx, janten paningkatan résolusi kaméra katingalina. Naon anu parantos diantisipasi sababaraha minggu dina layar "Salawasna Dihurungkeun" dikonfirmasi.

Sareng detil anu henteu dipikaresep ku pangguna: kanaékan harga. Tweet ditungtungan ku nunjukkeun harga iPhone 14 Pro salajengna, sareng Aya markup $ 100 dina duanana model anu hargana $ 1099 kanggo Pro sareng $ 1199 kanggo Pro Max.. Patarosan anu tetep pikeun urang nyaéta kumaha Apple bakal ngagambarkeun kanaékan ieu di nagara-nagara sanés, tapi sahenteuna urang kedah nyiapkeun € 100 langkung seueur pikeun kéngingkeun iPhone taun ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   cahaya panonpoe022 cenahna

    Nya, pembeli satia iphone (4 5s 6 6plus xs xs max 11pro max) kalayan sakedik warta kuring parantos robih janten samsung fold 3 hiji pas saatos aranjeunna bocor yén iphone anu tiasa dilipat moal sumping sateuacan 2025 apel anjeun moal tiasa ngajual telepon ka kami. saeutik inovasi dina 3 taun