Apple Watch nyababkeun iritasi kulit pikeun sababaraha pangguna

iritasi-kulit-apel-nonton

Kami gaduh # Gate anyar dina paningali: Apple Watch nyababkeun iritasi kulit pikeun sababaraha pangguna. Iritasi bakal disababkeun ku alergi kana salah sahiji bahan yén jalma-jalma ti Cupertino parantos biasa ngadamel tali pikeun jam tangan pinterna. Tetep dina trend unggal waktos aya masalah sareng produk Cupertino, naha urang ngamimitian nyebutna #IrritationGate?

Jam tangan anu bakal masihan langkung seueur masalah nyaéta modél Sport, anu sumping kalayan tali fluoroelastomer. Bahan ieu tiasa diramal yén éta bakal sumping sareng masalah alergi, kumargi éta mangrupikeun bahan anu sakedik dites, henteu sapertos bahan sanés, sapertos kulit atanapi waja anu parantos didamel jauh dina sagala rupa produk.

Apple parantos nyebatkeun dina na halaman wéb pangrojong yén "sajumlah leutik pangguna bakal ngalaman réaksi kana matéri anu tangtu”Anu tiasa disababkeun ku faktor lingkungan, alergi, jst. Bahan anu béda anu tiasa nyababkeun réaksi alérgi dina pamilik Apple Watch disorot sareng nunjukkeun éta pastikeun talina henteu teuing ketang atanapi henteu leupas teuing. Pangguna anu kapangaruhan ku iritasi kulit kedah tukeur talina pikeun salah sahiji bahan anu béda. Anu henteu jelas, sanaos kuring ngarepkeun, nyaéta naha parobihanna bakal gratis atanapi henteu. Hal normal dina kasus Apple nyaéta yén parobihanana gratis, nambahan bédana upami tali anu dipilih énggal langkung awis.

Masalah ieu tiasa ditingali kumargi aya seueur jinis kulit sareng normal yén aya perséntase alit pangguna anu alérgi kana bahan naon waé. Fluoroelastomer henteu dibebaskeun tina masalah ieu sareng kamungkinan #Gate anyar ieu (supados henteu ngarempak tradisi) ngabuktoskeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Juan Fortuna Lopez cenahna

    Kalayan hébatna éta nganggo jam tangan Swiss anu alus dina pigeulang anjeun

    1.    Alejandro Castro cenahna

      Kalayan jam tangan Swiss ogé tiasa kajantenan upami kulit anjeun hoream kana bahan anu didamelna.

    2.    David Perales cenahna

      Éta kajantenan ku anjeun nganggo arloji, gelang, liontin, sababaraha anting ... naha éta Swiss, Armani atanapi tatangga ... Upami anjeun alérgi kana bahan, éta panginten Swiss atanapi Cina, anjeun bakal ngagaduhan éta alergi

  2.   Jan Brunner cenahna

    Anjeun tiasa lulus

  3.   Sergio Alberto cenahna

    Ieu mahiwal, éta tiasa lumangsung ku jam tangan anu sanésna gumantung kana matéri na

  4.   Ahli hukum Hattori cenahna

    Pasihkeun ka kuring, kuring henteu ngagaduhan alergi

  5.   Gambar placeholder Diego Arreaga cenahna

    Éta kajantenan pikeun anu ngagem jam tangan Cina

  6.   Djgeorge cenahna

    Solusi !!!!! Mésér hiji Emas.

    1.    milikna cenahna

      aya jalma anu ogé ngagaduhan alergi kana emas sareng pérak sareng anu sanés pikeun naon waé jinis logam….

  7.   Juan Cartagena cenahna

    Éta henteu nunjukkeun yén aranjeunna goréng, éta kajantenan ka aranjeunna sareng ayeuna

  8.   Nati cenahna

    Abdi hoyong bunuh diri rrrrrrrrrr, abdi parantos nganggo 24 jam sareng nyeureud! Kuring alérgi kana logam sareng henteu diperhatoskeun nalika kuring mésér. Salaku budak awéwé kuring henteu pernah tiasa nganggo anting, ranté atanapi pinggel upami éta sanés tina emas. Tapi édisi Apple whatch (emas) kuring henteu mampuh, hatur nuhun kuring tiasa nganggo Sport. Naon anu abdi kedah laksanakeun?? aya anu gaduh solusi naon ??

  9.   LiknU cenahna

    Tahan Nati ..! Éta pantes nempatkeun sareng sakedik gatel dina layar ageung sareng bunderan aplikasi na anu sakedik: Kuring gaduh sareng ayeuna saatos 10 dinten kuring ngagaduhan alergi, tapi henteu aya kajadian. Janten Apple aranjeunna bakal masihan kami édisi.