Istilah pikeun nampi istilah WhatsApp parantos réngsé. Naha anjeun badé neraskeun nganggo aplikasi ieu?

WhatsApp

Kami caket pisan ngahontal Sabtu, 15 Méi dinten konci pikeun aplikasi ieu. Sareng éta tanggal ieu ditandaan dina kalénder pikeun jutaan pangguna aplikasi olahpesen WhatsApp upami aranjeunna hoyong teras-terasan nganggo éta mangrupikeun dinten terakhir anu pangguna diijinkeun pikeun nampi sareng satuju kana istilah sareng kaayaan anu diungkabkeun aplikasi olahtalatah populér.

Warta anu kami bagikeun Januari kamari sareng anu teras diputuskeun manjangkeun istilah pikeun nandatanganan istilah sareng kaayaan ieu pikeun jangka waktu anu langkung lami badé kadaluarsa. Upami anjeun hoyong teraskeun nganggo WhatsApp anjeun kedah nampi istilah sareng kaayaan anu parantos ditangtoskeun, lamun henteu, anjeun moal tiasa nganggo aplikasi.

Upami anjeun henteu nampi anjeun moal tiasa aksés kana akun anjeun atanapi nganggo aplikasi éta

Kami seueur pangguna anu mundur pikeun nampi kaayaan ieu sareng balukarna tiasa nepi ka tiwas dina hal operasi sareng éta lamun anjeun henteu nampi aranjeunna Anjeun moal tiasa ngakses akun anjeun atanapi nganggo aplikasi olahtalatah.

Berita na sesah tapi nyata sareng éta upami anjeun henteu nampi kaayaan ieu kakeunaan ku aplikasi anu aya dina tangan Facebook, Mimitina, upami anjeun tiasa teras-terasan nampi bewara dina alat anjeun sareng anjeun bahkan tiasa ngaunduh sababaraha data tina aplikasi dugi ka WhatsApp mutuskeun yén anjeun moal tiasa ngalakukeun deui sareng dinten éta anjeun bakal kaleungitan sagala anu teu diunduh.

Pikeun sadaya ieu urang kedah nambihan kanyataan anu penting sareng éta di nagara urang, Spanyol, salaku bagian tina Uni Éropa, kami ditutupan ku Peraturan Perlindungan Data anu kedahna nyegah Facebook tina kéngingkeun data tina aplikasi WhatsApp kami. Ieu henteu kajantenan di seueur nagara sanés anu henteu ngagaduhan Peraturan Perlindungan Data ieu didirikeun sareng aranjeunna bakal ningali kumaha sadaya data na ngalirkeun tina aplikasi olahtalatah kana jaringan sosial tanpa aya anu tiasa nyegah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.