iWork pikeun ios diperbarui pikeun nampung Yosemite

iwork-ios-update-handoff

Akhirna Yosemite ayeuna sayogi kanggo masarakat umum sareng urang tiasa parios sareng rasakeun sadaya manpaat anu Apple parantos jangji ka kami, dimana integrasi antara iDevices sareng Mac urang ampir jumlahna. Tina tiasa nampi sareng nelepon ti Mac urang (Continuity) kanggo neraskeun naon anu urang lakukeun dina iPhone atanapi iPad urang dina Mac urang tanpa kedah disimpen dina iCloud kanggo neraskeun damel (Handoff).

Prosés integrasi lengkep henteu ngan gumantung kana naha urang gaduh Yosemite dipasang dina Mac kami, tapi ogé diperyogikeun pikeun gaduh édisi pangénggalna ngeunaan iOS 8 (iOS 8.1, pembaruan utama munggaran dina iOS 8, bakal sayogi Senén payun). Éta ogé perlu éta Aplikasi cocog handoff anu énggal dina kadua alat. Suite iWork pikeun ios sareng OS X parantos diénggalan pikeun ngamangpaatkeun kamungkinan anyar anu ditawarkeun ku ios 8 sareng Yosemite. Ieu mangrupikeun paningkatan, seueur diantarana umum pikeun Halaman, Nomer sareng Keynote, anu ngawangun iWork suite pikeun ios sareng OS X.

Naon anu énggal dina Halaman pikeun ios

  • Kasaluyuan ICloud Drive.

  • Aranjeunna kedahDitambahkeun kasaluyuan sareng panyadia gudang anu sanés.

  • Format file parantos diénggalan supados langkung gampang ngirim.io tina dokumén ngalangkungan Dropbox sareng Gmail.

  • Handoff cocog pikeun pindah antara alat anu sanés langsung.

  • Pilihan warna anyar kalebet campuran warna khusus pikeun iPad.

  • Pamilih warna pikeun nyandak sampel sareng nerapkeun warna anu aya dina dokumén anu nuju kami kerjakeun.

  • Urang tiasa nyandak poto sareng vPidéo langsung tina aplikasi.

  • Lebetkeundina gambar anu dilebetkeun dina tabel, header sareng footer.

  • GuGaris alignment antara tabel.

  • Labél kolom sareng baris antara tabel.

  • Pilihan mLangkung gampang pikeun ngarobah ukuran sareng ngatur grafik.

  • Aksésibilitas ycNgaronjatkeun kasaluyuan.

  • Éksporfile ePub kana pidéo.

Naon anu énggal dina Nomer kanggo ios

  • Kasaluyuan sareng iCloud Drive sareng panyadia panyimpenan sanés.

  • Format file anu diperbarui supados langkung gampil ngirim dokumén ngalangkungan jasa sapertos Gmail sareng Dropbox.

  • Handoff ngamungkinkeun urang pikeun ngalih langsung antara iPad, Mac sareng iPhone.

  • Labél kolom sareng baris dina tabel.

  • Réorganisasi instan data dina tabel kalayan fitur transpos anyar.

  • Campuran warna khusus anyar pikeun iPad.

  • Pamilih warna pikeun nyandak sampel sareng ngagunakeunana dina posisi mana waé dina tabel.

  • Kamungkinan nyandak poto sareng pidéo langsung tina aplikasi.

  • Pitunjuk alignment antara tabel.

  • Nyetak koméntar ngambang.

  • Ngarobih ukuran gampang sareng pilihan tata perenah bagan.

  • Ngaronjatkeun aksés sareng kasaluyuan.

Naon anu énggal dina Keynote kanggo ios

  • Kasaluyuan sareng iCloud Drive sareng panyadia panyimpenan awan sanés.

  • Format file parantos diénggalan supados langkung gampang ngirim.io tina dokumén ngalangkungan Dropbox sareng Gmail.

  • Handoff cocog pikeun pindah antara alat anu sanés langsung.

  • Pilihan warna anyar kalebet campuran warna khusus pikeun iPad.

  • Pamilih warna pikeun nyandak sampel sareng nerapkeun warna anu aya dina dokumén anu nuju kami kerjakeun.

  • Animasi ngorondang anyar sareng perenah layar presenter énggal.

  • Link Keynote sareng alat ios caket dieu pikeun ngendalikeun slide play.

  • Éta ogé ngamungkinkeun kami pikeun nyandak poto sareng pidéo langsung tanpa tinggaleun aplikasina.

  • Pitunjuk alignment antara tabel.

  • Nyetak koméntar ngambang.

  • Labél kolom sareng baris dina tabel.

  • Ngarobih ukuran gampang sareng pilihan tata perenah bagan.

  • Ngaronjatkeun aksés sareng dukungan kanggo basa dua arah.

Ayeuna urang ngan kedah masang Yosemite sareng ngapdet iWork suite pikeun ios sareng OS X kanggo tiasa ngaraosan sadaya fungsi énggal ieu, sababaraha diantarana pikaresepeun pisan, sapertos Handoff. Salaku pangguna Kantor anu lami, Abdi hoyong ningali Microsoft ngadukung Handoff. Kamungkinan pisan yén dina sababaraha bulan, pamekar bakal nampilkeun apdet pikeun aranjeunna Aplikasi cocog handoff, anu dina waktos ayeuna ngan ukur cocog sareng Apple, tapi sadayana bakal jalan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.