Jabra Elite 3, raja-raja headphone handapeun € 100

Kami marios Jabra Elite 3 True Wireless earbuds, kalawan nilai duit anu hese ngéléhkeun dina kategori na, ngagabungkeun sora alus jeung kinerja sarta ngawangun kualitas has rentang luhur.

Pilihan anu aya dina pertengahan rentang headphone nirkabel anu leres henteu aya watesna, tapi sanaos sababaraha merek ngan saukur ngusahakeun ngahontal kasuksésan kalayan kembang api anu engké henteu nyumbangkeun naon waé dina prakna, Jabra ngalakukeun éta kalayan modél anu tanpa spésifikasi anu aranjeunna nyobian muncul naon. aranjeunna henteu, kalebet sadayana anu tiasa diarepkeun dina headset jinis ieu, kalawan bahan jeung finish ti rentang unggul sarta harga groundbreaking.

Especificaciones

  • Eusi: headphone, tilu sét sumbat ceuli silikon, kabel ngecas USB-C, wadah ngecas
  • Konéktipitas Bluetooth 5.2
  • A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HFP 1.7, HSP 1.2
  • Jangkungna dugi ka 10 méter
  • Nepi ka 6 alat numbu
  • Daya otomatis hurung sareng mareuman nalika anjeun ngaluarkeun / nempatkeun earbuds dina wadah ngecas
  • Otonomi 7 jam, nepi ka 28 jam kalayan wadah ngecas (sambungan USB-C)
  • Ngecas gancang: 10 menit ngecas nawiskeun dugi ka 1 jam pamakean
  • Silicone plugs dina tilu ukuran
  • Sertifikasi IP55

rarancang

Jabra Elite 3 gaduh desain anu sami sareng sesa headphone merek. Kasus ngecasna leutik pisan, sigana pangleutikna tina sadaya headphone anu kuring parantos nyobian, nu ngajadikeun eta pisan nyaman mun teu ngagem dina calana panjang, komo jeans narrowest anu anjeun gaduh. Ukuran headphone mangrupikeun anu biasa pikeun jinis ieu, kalayan desain ceuli anu diselapkeun kana saluran ceuli anjeun, hiji hal anu mimitina tiasa ngahasilkeun sensasi anu anéh upami anjeun henteu biasa, tapi éta enggal bakal lirén. katingali. Colokan silikon ngasingkeun anjeun ti luar, pembatalan bising pasip anu ngamungkinkeun anjeun ngaraosan sora dina lingkungan anu ribut tanpa ngasingkeun diri ti luar, sampurna pikeun turun jalan atanapi latihan olahraga. Henteu aya pembatalan bising anu aktip.

Kualitas bahan kasusna saé, sami sareng anu dianggo ku headphone kelas pangluhurna, sapertos Elite 85T anu ogé kami uji sareng analisa anu anjeun tiasa baca sareng tingali. link ieu. Dihargaan pisan yén sanaos headphone langkung mirah, bahan sareng desain praktis sami sareng anu langkung mahal.. Kadali headphone diwangun ku dua tombol fisik anu aya dina duanana, mencét anu saderhana pisan sareng, dina pamanggih kuring, langkung merenah pikeun latihan olahraga. Mencét henteu nyelapkeun headphone kana ceuli anjeun, janten henteu ngaganggu.

Sajaba ti lilac nu bisa ningali dina poto sareng video artikel ieu, bisa dibeuli di beige, bulao jeung warna abu poék pikeun harga anu sami.

batre

Aranjeunna boga otonomi sabenerna luar biasa, kalawan 7 jam playback sanggeus muatan pinuh, nu diperpanjang ka 28 jam playback ngagunakeun kasus ngecas. Kasus teu gaduh ngecas nirkabel, tapi konektor USB-C dina tonggong Kalayan mana urang tiasa ngecas deui kirang langkung saminggu sakali upami anjeun ngagunakeun headphone sacara intensif. Dina acara langka nu Anjeun kehabisan batré jeung kudu neruskeun migunakeun aranjeunna, kalawan ngan 10 menit recharging anjeun bakal boga nepi ka 1 jam pamakéan.

operasi

Headphone na Hurungkeun sacara otomatis nalika dicabut tina wadah ngecas, sareng aranjeunna otomatis pareum nalika anjeun ngasupkeun deui. Éta ogé gaduh sistem pareum otomatis upami anjeun ngantepkeunana kaluar tina kotak henteu dianggo. Tombol-tombol dipaké pikeun ngadalikeun playback, nyokot telepon, make asisten virtual komo ngadalikeun polumeu. Pungsi earbud katuhu béda ti nu kénca, sarta diwangun ku hiji, dua atawa tilu pencét, kitu ogé nahan tombol. Anjeun teu tiasa ngaluyukeun kadali tina aplikasi.

Aplikasi Jabra Sound + gratis pikeun diunduh pikeun duanana ios (link) sareng Android (link), tur kalawan eta urang bisa ngamutahirkeun firmware tur ngadalikeun mode sora béda. Pilihan ékualisasi henteu lengkep sapertos model unggulan sanés, tapi éta aranjeunna ngidinan urang pikeun ngaropea sora aranjeunna nawiskeun urang rada ka liking urang. Éta ogé nyarioskeun ka urang sésana batré sareng urang tiasa mendakan headphone, anu bakal ngahémat lokasi terakhir dimana aranjeunna dihubungkeun ka iPhone anjeun.

Sambungan sareng iPhone stabil pisan, kalayan jarak dugi ka 10 méter anu tiasa rada ngirangan di jero ruangan kalayan halangan. Dina prakték maranéhna boga rentang dawam tina tipe ieu headphone. Kuring geus teu kungsi masalah sareng disconnections pikeun euweuh alesan katempo, gangguan atawa noise. Kuring ngan ukur ningali sababaraha masalah nalika ngalangkungan gerbang kaamanan di lawang toko, hal anu umum sareng headset Bluetooth. Aranjeunna teu boga robah alat otomatis, sanajan maranehna bisa disambungkeun ka sababaraha alat (nepi ka 6) nu disimpen dina mémori, tapi anjeun kudu sacara manual ngarobah tina hiji ka nu sejen. Sacara standar, aranjeunna bakal salawasna nyambung ka anu terakhir anu anjeun sambungkeun.

Sora

Aranjeunna gaduh kualitas sora anu cukup saé upami urang nyarioskeun headphone low-end. Aranjeunna teu tiasa bersaing sareng sora sababaraha AirPods Pro, atanapi Jabra Elite 85T, tapi aranjeunna ngalaksanakeun saé pisan. Bass anu tiasa ditampi, pertengahan saimbang sareng luhur sareng sora anu anjeun tiasa ningali seueur detil, éta sanés sora anu bakal "niup pikiran anjeun" tapi bakal ngajantenkeun anjeun wareg pisan upami anjeun milari headphone anu "alus" tanpa salajengna. pura-pura..

Anu paling kuring sono ngeunaan 85T anu kuring anggo unggal dinten nyaéta kamampuan pikeun ngarobih EQ pikeun sora anu langkung pribadi. Tapi deui urang kedah ngulang sami: urang nyanghareupan headphone kirang ti € 100. Pembatalan bising pasip ngabantosan ningkatkeun kualitas anu dirasakeun, aranjeunna cocog pisan pikeun dianggo dina lingkungan anu ribut sapertos gim. Pikeun ieu hal anu penting nu manggihan colokan silicone luyu pikeun saluran ceuli Anjeun. Volume moal jadi masalah dina sagala hal.

Pendapat editor

Jabra Elite 3 mangrupikeun headphone anu sampurna pikeun anu milari anu hargana tapi tanpa ngorbankeun kualitas sora anu saé, otonomi anu saé sareng kualitas konstruksi anu khas pikeun bagéan anu langkung luhur. Aranjeunna teu gaduh pembatalan noise aktip atawa ngecas nirkabel, tapi hiji hal anu teu bisa blamed on headphone dina rentang harga ieu. Pikeun kirang ti € 80 headphone ieu Maranéhanana bakal ninggalkeun leuwih ti wareg maranéhanana anu teu hayang méakkeun leuwih tapi teu settle pikeun saeutik. Anjeun tiasa mésér aranjeunna di Amazon pikeun € 79,99 (link)

Élit 3
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
79,99
  • 80%

  • Élit 3
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Sora
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 100%

Naros

  • Sora alus
  • Otonomi unggulan
  • Kualitas ngawangun anu saé
  • Nyaman sareng hampang

Kontra

  • Sababaraha pilihan EQ
  • Henteu aya ngecas nirkabel atanapi pembatalan bising aktip

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.