Jantenkeun iPad anjeun tampilan sékundér pikeun Mac nganggo Duet Display

Apple mangrupikeun perusahaan anu saé anu didédikasikeun pikeun nyusun sareng ngawangun alat tina sagala rupa, ti komputer, ka smartphone, tablet, pamuter musik, jst. alat anu ngagaduhan fungsi anu béda tapi ogé tiasa dianggo sasarengan.

Dinten ieu kami masihan anjeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun nganggo iPad dina cara anu sanés, pikeun nganggo éta babarengan sareng Mac anjeun. Sareng aya seueur kasempetan nalika urang terang yén urang peryogi langkung seueur ruang dina layar kami, urang panginten henteu kamungkinan gaduh monitor tambahan (atanapi Sinema Tampilan) tapi urang ogé tiasa gaduh iPad sareng kami. Duet Display bakal ngamungkinkeun anjeun nganggo iPad salaku layar kadua dina Mac anjeun.

Leres leres yén aplikasi anu sanésna parantos aya, iDisplay Éta panginten anu paling dikenal tapi éta ogé leres yén operasina tinggaleun seueur anu dipikahoyong, ngalaman katinggaleun anu signifikan (tunda dina tampilan) yén tibatan ngagampangkeun pikeun urang damel sareng Mac urang, éta rumit teuing kahirupan urang. Sambungan Mac-iPad anu dina aplikasi lami dihasilkeun ngalangkungan jaringan Wifi tapi anu dina Duet Display kahontal liwat kabel USB.

Éta pisan anu Sambungan kabel USB anu ngajantenkeun urang ngagaduhan lag anu langkung handap tibatan anu urang gaduh sambungan Wi-Fi antara layar Mac sareng iPad kami. Henteu ngan ukur kami gaduh layar tambahan, tapi kami ogé bakal tiasa berinteraksi sareng Mac urang liwat layar sentuh iPad. Tampilan Duet tiasa dianggo sareng sadaya iPad sareng iPhone anu dileupaskeun dugi ka ayeuna salami aranjeunna nganggo ios anu sami atanapi langkung ageung ti ios 5.1.1.

Anjeun tiasa kéngingkeun Tampilan Duet kanggo 8,99 euro di App Store, harga anu numutkeun pamekar mangrupikeun promosi dina 50%, janten upami anjeun hoyong nyobian aplikasi éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun kéngingkeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Maria cenahna

    Kuring kantos janten pangguna Mac ti saprak 1987, kuring gaduh tujuh komputer, kalebet Anniversary Apple20TH, resep iPhone sareng iPad sareng kuring henteu kantos mendakan "kastanye" sapertos ieu ti DUET. Kuring nyarankeun anjeun dokuméntasi nyalira sateuacan nyarankeun ku épusi anu parantos anjeun laksanakeun. Hiji deui tina "murag" ...

    1.    Matthias cenahna

      Jose Maria, naha anjeun tiasa ngajantenkeun langkung seueur kaputusan anjeun ngeunaan DUET ???

    2.    louis padilla cenahna

      Éta sanés tinjauan, kami bahkan henteu masihan catetan pikeun aplikasi, kami ngan ukur nyebarkeun berita anu kami bahas ngeunaan aplikasi anyar ieu, atanapi henteu nyarankeun yén éta dipasang, atanapi henteu ogé nyatakeun yén éta saluyu sareng naon jangji. Upami anjeun gaduh pangalaman sareng aplikasi ieu sareng éta goréng, naha anjeun tiasa ngajelaskeun sakedik langkung jero kumaha aspek négatipna sahingga pamiarsa anu sanés sareng diri urang tiasa gaduh ide anu langkung saé ngeunaan naon anu leres-leres ditawarkeunana.

  2.   Matthias cenahna

    Jose Maria, naha anjeun tiasa ngajantenkeun langkung seueur kaputusan anjeun ngeunaan DUET ???

  3.   Juan & Maria cenahna

    Henteu cocog sareng ios 5.1.1