Apple Watch dugi ka Israél minggu payun

pangalusna mésér jam apel

Nalika masih teu jelas upami Apple tungtungna bakal nampilkeun modél anyar Apple Watch, kalayan nami kulawarga S, masih aya nagara-nagara anu Apple smartwatch teu acan sumping. Sabenerasina distribusi anu dilakukeun ku Apple sareng Apple Watch kuring henteu ngartos pisan. Upami rencana ékspansi internasional alat dijadwalkeun sareng minggu payun éta bakal sumping di Israél, éta kedah dianggap yén modél anyar anu bakal ngagentos anu ayeuna, kedah ditunda salami mungkin pikeun pangguna dimana badé sumping. atanapi nembé sumping, mamang naha badé mésér atanapi ngantosan modél énggal.

Minggon payun reseller iDigital bakal nampi Apple Watch sareng ngajantenkeunana disayogikeun ka umum, Kusabab éta distributor resmi alat ieu salian ti batur ti perusahaan anu berpusat di Cupertino. Model anu sayogi di Israél bakal sami sareng anu ayeuna urang mendakan di Apple Store di dunya. Anu kami henteu terang nyaéta maksud pangguna Apple pikeun kéngingkeun alat ieu yén upami urang nuturkeun kasus bocor, éta bakal janten alat kategori kadua nalika Apple nampilkeun modél anyar.

Sugan sakumaha urang parantos mairan énjing-énjing na, niat Apple sareng generasi kadua Apple Watch, nyaéta nawiskeun paningkatan éstétika alit di pedalaman salaku prosesor énggal sareng sababaraha perangkat keras anyar sanésna supados pangguna anu teu acan dugi ka ngagaleuh alat éta henteu mikir dua kali nalika kéngingkeunana nalika sumping di nagara-nagara na. Kanggo ayeuna, urang kedah ngantosan dugi ka Maret pikeun ningali naha numutkeun rumor panganyarna Apple nampilkeun panerus Apple Watch.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Tiratuparribajuan cenahna

    Anu kuring henteu kahartos nyaéta kahoyong ngénggalkeun jam tangan ieu, joo hayu urang langkung resep deui, kuring resep sareng anjeunna paman sareng kuring henteu naroskeun naon-naon pikeun jam tangan, kuring henteu terang… . anjeun masih ngarepkeun telepon-nonton.camaradefotos-gps-payung ;-) ……

    1.    Ngan ukur anjeun cenahna

      hahaha, anjeun bakal ngan hiji-hijina! Sakanyaho kuring, Apple Watch mangrupikeun kagagalan daulat, kusabab mahalna pikeun naon anu ditawarkeunana. Salami teu gaduh GPS sareng éta tahan, kuring henteu tiasa lami sahenteuna 2 dinten, bahkan henteu katingali.

      1.    Ngan ukur anjeun cenahna

        atos = aki, tong salah! ..