Jam Binér: robih jam layar konci anjeun ka jam binér (Masanger)

Jam Binér Jam Binér

Kamari urang ngawartosan anjeun kumaha nambihan pilihan anyar pikeun volume pop-up iPhone kami nganggo HUD Pro, dinten ieu kami bakal nunjukkeun kumaha ngarobah jam Lockscreen pikeun anu langkung aslina.

Jam binér Mangrupikeun modifikasi énggal anu ngagantikeun jam dina layar konci standar alat ios ku jam binér. Tweak gaduh seueur téma Kalayan sababaraha kelir y wujudÉta ogé ngamungkinkeun anjeun nyumputkeun tanggalna (éta bakal dilakukeun sacara standar, tapi anjeun tiasa ngaktipkeun deui). Pikeun ngarobih téma henteu perlu dibebaskeun deui, kantun pilih dina setélan modifikasi.Jelas anjeun bakal peryogi terang kumaha maca waktos dina binérUpami anjeun henteu terang, kami bakal ngajelaskeun ka anjeun, éta saderhana pisan. Dina jam binér aya opat jajar sareng genep kolom, jajaran masing-masing 1,2,4 sareng 8 masing-masing dimimitian di handapeun. Dina conto anu urang tingali di luhur, dua kolom munggaran anu saluyu sareng jam bakal janten 1, janten 11 jam. Dina kolom katilu sareng kaopat (menit) urang tiasa ningali yén nomer kahiji mangrupikeun 1, sareng anu kadua jumlahna 1, 2 sareng 4, anu sami sareng 7, maka éta 11 sareng 17 menit. Numutkeun logika ieu, jam biru nandaan 43 detik sareng jam pink 32 detik.

Sakali anjeun biasa, éta saderhana, sareng penampilan na cukup éndah, sanaos detik-detik na teu aya gunana. Anu ngarugikeunana nyaéta henteu ngagaduhan dukungan pikeun tampilan Rétina, janten dina iPhone 4 atanapi 4S éta bakal katingali angger.

Anjeun tiasa ngaunduh ku $ 0,99 pa Cydia, anjeun bakal mendakanana dina repo BigBoss. Anjeun kedah parantos jailbreak dina alat anjeun.

Inpormasi lengkep - HUD Pro: tambahkeun pilihan pikeun volume pop-up (Cydia)


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.