Smartwatch Samsung Gear S2 bakal cocog sareng iPhone

pakakas s2

Samsung muka nepi ka dunya Apple sareng ngalakukeun éta liwat salah sahiji produk na anu pangénggalna: di Gear S2 arloji pinter. Ieu dikonfirmasi ku sababaraha sumber anu caket ka perusahaan Koréa Kidul. Tétéla, Samsung ngerjakeun pamekaran aplikasi "Gear Manager" kanggo ios, anu tiasa langsung ningali lampu na. Ieu ngandung harti yén smartwatch Gear S2 bakal tiasa dianggo sareng iPhone kami sareng sadaya fungsina tiasa dikelola ngalangkungan aplikasi Gear Manager.

Ku cara kieu, Samsung hoyong bersaing langsung ngalawan salah sahiji saingan anu paling sengit na ayeuna: Apple Watch. Sareng cara anu paling saé pikeun ngalakukeun éta nyaéta ku produk anu ngagaduhan kurva sapertos jam tangan tradisional, tapi panganteur anu curiga sami sareng Apple Watch. Sateuacan munculna Gear S2, Samsung parantos milih jam tangan pinter kalayan bentukna segi opat sareng navigasi pisan benten sareng anu urang tingali dina Gear S2.

Éta Séptémber kamari nalika perusahaan Koréa Kidul nyalira ngaku kamungkinan janten damel dina produk anu cocog sareng iPhone. Kanyataan yén warta ieu parantos kéngingkeun kakuatan dina jam-jam terakhir ngajantenkeun kami mikir yén kasaluyuan Gear S2 sareng iPhone bakal caket, sanaos teu acan dikonfirmasi sacara resmi.

Sateuacan berita resmi, Samsung kedah lulus "tés" App Store. Apple bakal marios aplikasi sareng kedah mastikeun yén éta cocog sareng sadaya istilah sareng kaayaan di toko aplikasi na.

Naha Samsung Gear S2 ngirangan penjualan ti Apple Watch?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Surce cenahna

    Sakumaha goréngna penjualanana? XD

  2.   Quim cenahna

    Sigana menarik pisan pikeun kuring! Seueur urang hoyong kaluar ngaji sareng jam ku monitor denyut jantung, anu nyimpen musik, Bluetooth pikeun headphone, ... teras disingkronkeun, jalan tanpa telepon! Gear S2 siga anu nganteurkeun. Tapi kuring hoyong ngantosan nonton 2 taun payun sareng ningali naha éta kaget kami ...

  3.   Álvaro cenahna

    Kuring miharep éta pas kuring tiasa gaduh hal anu jelas. Kami kipas Apple, tapi nonton Apple ieu kalayan format pasagi, batréna anu pikaseurieun sareng harga anu luhur pisan saurna ngabalikeun kuring. Samsung suksés pisan, sigana mah sapertos jam tangan tradisional, batréna langkung saé tibatan Apple sareng fungsionalitas modéren sareng mangpaat. Ogé pikeun kuring kurnia nyaéta tiasa ngalakukeun tanpa telepon, sareng kaluar kalayan ngan hiji hal anu langkung alit, tapi pikeun ayeuna jauh pisan.