Janten anjeun tiasa mastikeun upami iPhone dikonci ku iCloud

Sakumaha anjeun terang, dina Januari perusahaan Cupertino mutuskeun pikeun lirén nawiskeun jasa online anu parantos ngabantosan seueur pangguna mimitina tina iPhone pikeun mésér kadua kalina, sareng éta Apple ngagaduhan jasa deteksi otomatis pikeun ngahalangan iCloud ngalangkungan halaman wéb na nyalira. Nanging, sadayana ditumpukeun, sareng kami parantos mendakan, hatur nuhun ka pangguna, metoda pikeun tiasa kéngingkeun inpormasi anu sami nganggo metode anu sanés. Janten anjeun tiasa mastikeun naha iPhone dikonci atanapi henteu ngalangkungan iCloud ku cara anu paling gampang sareng ngalangkungan Apple sorangan.

Saleresna, nalika urang bade ngajelaskeun, éta sigana siga omong kosong, tapi média sapertosna Buka blokir aranjeunna parantos mendakan yén éta épéktip saderhana.

heula, anu urang butuhkeun nyaéta IMEI atanapi MEID tina iPhone kami atanapi anu urang hoyong parios, urang bakal gampang mendakanana dina kotak atanapi inpormasi alat dina setélan. Sakali kami ngagaduhanana, kami bakal angkat ka situs web pangrojong perusahaan Cupertino ngalangkungan PENTING.

Ayeuna urang kedah milih salah sahiji bagian anu aya hubunganana, tanpa aya resep, anu penting tetep maju sareng ayeuna anjeun bakal terang kunaon. Sakali anjeun masihan kami kamungkinan pikeun "ngirimkeunna kanggo ngalereskeun", kami bakal ngalebetkeun kode dina kotak téks anu ditingalikeun dina poto lulugu. Satuluyna, Upami urang nyanghareupan alat anu diblokir ngalangkungan iCloud, peringatan bakal muncul anu nunjukkeun yén kami moal tiasa ngirim alat upami ayeuna dikonci ku iCloud.

Ku cara kieu, urang tiasa nyandak ati-ati heula nalika ngagaduhan iPhone kadua, mastikeun yén urang henteu dibéré "jackpot".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Berenice gonzalez almendarez cenahna

    Abdi gaduh iphone 6s anu dikonci plus abdi hilap kecap akses kuring
    Abdi nelpon ka Apple tapi aranjeunna henteu masihan kuring waleran, kuring gaduh tikét pameseran sareng ngirim poto
    Naon anu kuring tiasa lakukeun pikeun muka konci?