Janten anjeun tiasa nonton acara presentasi iPhone 13 deui

streaming California

Kamari jam 19:XNUMX wengi (waktos Spanyol) teh presentasi intina tina rentang iPhone anyar, acara dimana Apple Watch Series 7 ogé dipidangkeun, pembaharuan anu ditunggu-tunggu tina mini iPad sareng iPad anyar. Upami anjeun henteu ngagaduhan kasempetan pikeun ningali presentasi sacara langsung, Apple nawiskeun ka urang kamungkinan pikeun nikmati liwat dua padika.

Di hiji sisi, urang tiasa aksés ka halaman imah Apple. Dina halaman utami aya tautan anu ngamungkinkeun kami ngakses acara éta. Tapi, upami anjeun henteu tiasa ningali sadayana sakaligus, hal anu paling saé dilakukeun nyaéta buka YouTube, dimana éta ogé sayogi, sareng anu ngamungkinkeun urang teras-terasan ningali tempat urang lirén.

Upami anjeun henteu seueur ngontrol dina basa Inggris, tina YouTube anjeun tiasaTambahkeun tarjamahan Spanyol supados henteu kantun saat-saat kajadian éta. Salaku tambahan, dina detil pidéo éta, kami ngagaduhan jalan pintas kana bagéan pidéo dimana sadaya alat sareng produk dipidangkeun:

  • Presentasi iPad dimimitian dina menit 5.
  • Mini iPad diwanohkeun dina menit 11.
  • 10 menit sanggeusna, Apple Watch Series 7 pencét adegan.
  • Apple Fitness + ngumumkeun peluncuranana di seueur nagara dina menit 30.
  • Dina menit 37 iPhone 13 dipasihkeun.
  • 20 menit engké iPhone 13 Pro dipidangkeun.

Dina detil video ieu, a tautan langsung ka Apple Music tina sadaya lagu éta kadéngé salami acara éta, bagian anu Apple biasana jaga khusus dina unggal acara.

Numutkeun sababaraha rumor, pikeun Oktober Apple ngarencanakeun badé nampilkeun presentasi anu sanés, presentasi anu bakal difokuskeun nampilkeun kisaran Mac anu énggal, kisaran anu bakal dikokolakeun ku Prosesor M1 generasi ka-XNUMX yén perusahaan anu berbasis di Cupertino ngaluarkeun taun ka tukang sareng ogé aya di jero iPad Pro 2021.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.