Janten anjeun tiasa terang sabaraha menit musik anu anjeun maénkeun salami 2017 dina Spotify

Terang sabaraha menit musik anu anjeun ngupingkeun dina Spotify salami 2017

Musik mangrupikeun bagian tina dinten kami sareng lami-lami muncul aplikasi sareng jasa anyar anu mempermudah maénkeun lagu. Apple ngaluncurkeun jasa sorangan sababaraha taun ka pengker, Apple Musiksareng ayeuna tiasa bersaing langsung sareng Spotify janten salah sahiji jasa streaming musik anu paling sering dianggo ayeuna. Spotify parantos nyebarkeun halaman wéb anu tiasa urang tingali kasimpulan kagiatan urang salami 2017 dina platform anjeun. Upami anjeun pangguna satia tina jasa musik streaming ieu, kami bakal ngajarkeun kumaha mendakan sabaraha menit musik anjeun ngupingkeun taun ayeuna.

Spotify merevolusi jaringan sareng kasimpulan kagiatan taunan anyarna

Unggal taun, Spotify nyayogikeun pangguna platform dimana anjeun tiasa diajar ngeunaan kagiatan unggal pangguna dina jasa: statistik, babandinganana ... Mangrupikeun cara anu saé pikeun mendakan data anu pikaresep ngeunaan panggunaan anu urang pasihkeun kana platform sareng milarian terang musik naon anu urang paling ngupingkeun atanapi sabaraha lagu anu béda anu urang kantos nguping dina sataun katukang.

Ayeuna parantos sayogi Roundup taunan Roundup urang. Upami anjeun hoyong aksés, kantun anjeun lebet link ieu sareng lebet sareng data Spotify. Upami anjeun mukakeunana dina alat dimana akun anjeun ngamimitian, éta bakal cekap pikeun masihan otorisasi aksés tina aplikasi éta sorangan. Sakali di jero anjeun tiasa aksés kana statistik anu parantos kami carioskeun dina tulisan ieu.

Sapanjang bagian anu béda anjeun bakal tiasa berinteraksi ku sababaraha patarosan interaktif ngeunaan naon saur anjeun mangrupikeun jinis anu paling didangukeun ku anjeun salami sataun, artis karesep anjeun atanapi lagu anu paling anjeun ngupingkeun. Teras, anjeun bakal tiasa terang jumlah menit musik ngupingkeun, jumlah lagu sareng genre anu béda sareng seniman anu dimaénkeun. Akhirna, anjeun tiasa ngaunduh gambar sareng sadaya statistik kanggo tiasa dibagi dina jaringan sosial sareng réréncangan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1. Numutkeun kuring, éta masih platform musik streaming pang populerna anu dianggo ku pangguna. Sareng kuring resep tiasa ningali waktos maén musik taunan dina platform ieu.