Jaringan Apple's Find ayeuna cocog sareng asesoris pihak katilu

Apple nembé ngumumkeun dina siaran pers Jaringan Milarian anyar anu cocog sareng asesoris pihak katilu, sareng pabrik anu munggaran parantos ngumumkeun alat anu cocog pikeun minggu payun.

Aplikasi Milarian parantos ngabantosan deui iPhone anu parantos leungit mangtaun-taun, sareng sakedik-sakedik éta parantos kéngingkeun fungsionalitas énggal sareng alat anu cocog, tapi sok aya dina ékosistem Apple. Ayeuna ku aksésoris pihak katilu anu anyar poténsial jaringan Milarian ieu dikali.

Salila langkung ti dasawarsa, konsumén urang ngandelkeun Find My pikeun milarian alat Apple anu leungit atanapi dipaling, sadayana nalika mayungan privasi aranjeunna. Kami ayeuna nyayogikeun kamampuan milarian anu kuat pikeun Find My, salah sahiji jasa pang populerna kami, ka langkung seueur jalmi anu ngagaduhan program aksésori jaringan Find My. Kami resep ningali kumaha Belkin, Chipolo, sareng VanMoof nganggo téknologi ieu, sareng kami henteu tiasa ngantosan ningali naon anu diciptakeun ku mitra séjén.

Program anyar ieu pikeun pabrik pihak katilu bakal janten bagian tina "Made for iPhone" (MFi). Sadaya produk kedah saluyu sareng masing-masing ukuran kaamanan Apple sareng kaayaan karahayuanna. Tulisan bersertifikat MFi ieu tiasa ditambihan tina tab "Obyek". sareng aranjeunna bakal ngagaduhan lencana anu nandeskeun kasaluyuanana. Alat-alat ieu tiasa nganggo chip U1 Apple, sahingga lokasi dina aplikasi Milarian langkung pas.

Motor listrik S3 sareng X3 panganyarna tina Vanmoof, headphone nirkabel SOUNDFORM Freedom True ti Belkin sareng anu milarian tulisan Chipolo ONE Spot bakal janten alat munggaran anu ngadukung jaringan Milarian pihak katilu anyar ieu. Apple parantos mastikeun yén bakal aya pabrik énggal anu bakal ngagabung kana jaringan Milarian. Jaringan ieu bakal diwangun ku jutaan alat Apple anu sacara anonim sareng kolaboratif bakal ngabantosan lokasi anu cocog ieu, sanaos iPhone desain na jauhna. Privasi tina sistem ieu dijamin ku énkripsi tungtung-ka-tungtung, Supados Apple ogé pabrikanna moal tiasa terang lokasi alatna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Daniel P. cenahna

    Upami jaringan Search badé gumantung kana Chip U1, abdi ngartos waktosna jalma-jalma ti Cupertino dina ngaluncurkeun Airtags sahingga ngamungkinkeun waktos ayana alat-alat (iPhone 11 sareng 12 kalayan sadaya varian na) pikeun tiasa milarian pelacak. Tungtungna éta bakal sapertos Samsung ... Kuring henteu ningali éta mangpaat pisan ayeuna.