Kémping Sareng Buyut, gratis pikeun waktos anu terbatas

kémping-sareng-grand-pa

Poé Hallowen nuju caket, liburan anu beuki populer di sakumna dunya. Pikeun ngamangpaatkeun dinten ieu, seueur pangembang anu nawiskeun kaulinanna gratis, gim kanggo anu alit di bumi. Dina kasempetan ieu, urang nyarioskeun Perkemahan Sareng Embah, kaulinan anu pang alitna di bumi badé kémping sareng akina. Salila ngembangkeun game, jalma leutik kudu ngagunakeun kompas, niténan satwa, ngaidentipikasi lagu sato, maén kémping, nikmati alam ...

Sanaon aplikasi na dina basa Inggris, kadali pisan intuitif sareng panghalang basa moal janten masalah pikeun tiasa ngaraosan gim ieu. Ogé ku ngagunakeun gim ieu, kadua kolot sareng budak bakal diajar kecap basa Inggris anyar anu aya hubunganana sareng satwa. Kémping Sareng Buyut nawiskeun kami 7 kaulinan anu béda anu kami rinci di handap.

Kaulinan anu sayogi di Kémping Sareng Buyut

  • Alat-alat hiking: objék naon anu kedah urang candak dina perjalanan
  • Nafsirkeun kompas: arah anu mana anu urang kedah nuturkeun pikeun jalan ka Valle de las Flores?
  • Buka hiking - anjeun tiasa mendakan sadayana oak?
  • Kadaharan sato: naha anjeun tiasa ngabantosan sato ieu tuang tuangeun anu didahar?
  • Lagu sato: sato mana lagu ieu?
  • Kalangkang dina tenda: naon agul ieu damel kalangkang?
  • Milarian Kecap: Naha anjeun tiasa mendakan sadaya kecap anu aya hubunganana sareng leuweung?

Tapi éta ogé nawarkeun kami kaulinan interaktif anu béda sapertos:

  • Pilih jalan wisata!
  • Panggang hiji marshmallow sareng sosis!
  • Kagungan cemilan sareng sosis
  • Pareuman seuneu!
  • Luhur lima sareng Embah!
  • Pilih cocooan kanggo bobo!

Kémping Sareng Buyut ngagaduhan harga biasa 2,99 euro, tapi pikeun waktos anu kawates urang tiasa ngaunduh sacara lengkep gratis.

Kémping Sareng Buyut (Link AppStore)
Kémping Sareng Buyut3,49 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.