Sakabéh gim Nintendo pikeun ios bakal gaduh pameseran dina aplikasi

Nintendo-ios-presentasi

Sababaraha dinten ka pengker kami nyaritakeun ngeunaan anu munggaran kaulinan / aplikasi anu Nintendo rencanakeun dibawa kana platform mobile anu aya di pasar, tapi upami aranjeunna sadayana bakal janten anu mimiti, urang Jepang ti Nintendo aya dina jalur anu salah. Inpormasi pangénggalna anu sumping ka kami ti Jepang, ngalangkungan pasangan na DeNa, nyaéta yén Nintendo ngarencanakeun nawiskeun sadayana aplikasi na gratis, tapi kalayan pembelian di-aplikasi.

Isao Moriyasu, CEO DeNa negeskeun yén gim anu aranjeunna nuju ngembangkeun di kolaborasi sareng perusahaan Nintendo bakal asup kana modeu maén gratis, Kalayan kecap séjén, urang bakal tiasa ngaunduh aranjeunna sacara gratis, tapi kedahna mésér di jerona pikeun maju langkung gancang tanpa kedah ngantosan waktos anu lami.

Nintendo-aplikasi iPhone

Rencana perusahaan nyaéta ngaleupaskeun lima pertandingan dugi ka Maret 2017, sadayana bakal diideuan ku kaulinan anu diturunkeun tina gim pidéo anu kawéntar, dina waktos sanés éta bakal ngajalankeun salah sahiji vérsi na diluyukeun sareng alat sélulér, sapertos anu dipikahoyong ku seueur pangguna.

Kanggo sababaraha waktos ayeuna, modalitas sareng pamesaran dina aplikasi éta parantos janten hal anu umum teuing pikeun anu pangguna henteu kedah adaptasi. Numutkeun ka pangembang éta cara anu pangsaéna pikeun monetisasi aplikasi anjeun tibatan ku ngajual aplikasi éta. Ku cara kieu ogé dihindari yén pembajakan anu ngurilingan sadaya ékosistem seluler, henteu ngirangan penghasilan tina penjualanana.

Mésér dina aplikasi anu bagja ieu parantos ngarusak pangalaman kaulinan tina pangguna anu dipaksa kedah mésér teras-terasan upami aranjeunna hoyong nyéépkeun sababaraha jam pikeun mikaresep kaulinan karesepna, tapi hanjakalna pikeun ayeuna sareng lami-lami éta anu aya, janten dugi gambarna henteu robih, urang kedah teraskeun nalangsara ti beuli di-aplikasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manuel cenahna

    Pokokna, langkung saé kuring tetep maénkeun kaulinan SNES sareng émulator ponsel, éta moal janten kaulinan Nintendo anu ironis.

  2.   Manuel cenahna

    Perbaikan ikon

  3.   Carlos cenahna

    Mésér 3DS sareng ngeureunkeun bangsat, éta konsol anu saé sareng harga anu wajar