Bocor séjén negeskeun ayana Smart Connector sareng seueur deui dina iPad Air 3

iPad Air 3

Kamari urang ngawartosan anjeun ngeunaan sababaraha rumor bocor ku pabrik Asia tina sampul anu ngabayangkeun kamungkinan anyar iPad Air 3, tablet anyar anu bakal ditingalikeun ku Apple dina bulan Maret.

Dinten ieu kami nampi langkung seueur poto, waktos ieu aranjeunna pakait skéma bocor éta bakal sumping pikeun mastikeun penampilan éksternal tablet bintang anyar tina 9'7 inci.

Ningali gambar ieu urang tiasa ningali yén dina hal desain éta bakal janten campuran antara iPad Pro (kusabab 4 speaker sareng Smart Connector) sareng iPad Air 2 (kusabab posisi tombol sareng ukuran na), hiji-hijina faktor anu kalebet alat énggal ieu salaku anyar nyaéta anu kaasup kana Flash LED.

Diagram ogé nunjukkeun ukuran produk, anu bakal 0 milimeter langkung lega tibatan miheulaan na 0 millimeter langkung kandel, hal anu pasti bakal disababkeun ku kaasup sistem sora anu anyar sareng komponenana anu langkung modéren sareng canggih.

ipad-air-3

Patarosan anu tetep, sajaba ti SoC (anu kami yakin bakal janten A9X) nyaéta naha iPad ieu bakal cocog sareng Apple pensil, éta alat € 100 anu ngamungkinkeun urang ngagambar sareng ngalaksanakeun tugas-tugas sanésna kalayan presisi tinggi, ieu bakal janten titik anu positip pikeun jalma anu ngalakukeun kabisat ka generasi ieu, tapi éta bakal ningkatkeun biaya penjualan sareng ngajantenkeun iPad ieu katingali salaku iPad Pro Mini.

Dipiharep ogé yén dina acara di awal 2016, khususna dina Maret, iPhone anyar anu katelah iPhone 5se (Tetep katingal naha nami éta leres atanapi henteu), sareng MacBook anyar Kalayan generasi anyar prosesor Intel anu disebut Skylake, prosesor generasi ka genep prosesor Intel ieu bakal masihan performa hébat pikeun laptop anyar ieu, kumargi ku GPU terintegrasi aranjeunna sanggup mindahkeun layar 4K tanpa ngaco, hal anu sigana pasarna mimiti nampi. sareng cobi standarkeun.

Kahareupna produk Apple sakumaha anu urang tingali beuki sukulen, kuring sacara pribadi bakal resep ningali alat anu sakti sareng seueur fungsina, kumargi perobihan leres-leres diperyogikeun pikeun mulang ka aktipkeun inovasi Dina séktor ieu.

Fuente Engadget


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jaranor cenahna

    Kami ngagaduhan gajih, urang ngirangan beurat, urang janten gendut deui pikeun ngahijikeun téknologi anyar, maka urang bakal ngirangan beurat deui, Apple ieu ngagaduhan diet dina alatna kalayan pangaruh rebound, sanaos ketebalan 0,05 kuring henteu nganggap aya hal anu diperhatoskeun Kuring miharep naha pikeun kuring iPad upami éta kedah hampang sareng ipis naha éta ageung sareng upami henteu beurat teuing ku hiji panangan. Tapi anu anjeun paling resep nyaéta harga anu ku iPad pro aranjeunna parantos ngayunkeun bit kuring sieun yén iPad langkung mirah tibatan iPhone, sanaos kuring ngarep éta henteu bodo kumargi iPad henteu gaduh seueur penjualan sabab éta sanés produk anu parantos seueur pembaruan, upami aranjeunna nempatkeun preamp anu caket pisan kana iPad Pro, seueur ramo anu kawengku kusabab seueur layar 4K anu dibawa, sanaos kuring bakal kaget pisan ngagaduhan 4K layar, naha maka bakal janten botch nyandak kaluar iPad pro pikeun € 1000 sareng tanpa 4K.

  2.   Jaranor cenahna

    Sakumaha seueur kuring tiasa ngajual iPad Air 2 4g 64gb kalayan panutup sareng kaayaan anu sampurna kalayan 1 taun panggunaan sareng henteu ninggalkeun bumi iPad sapertos anu énggal? Kanggo terang sabaraha kuring bakal kéngingkeun nalika iPad Air 3 kaluar, kuring badé nyandak sahenteuna 64gb tapi tibatan 4g kuring bakal nyandak wifi kanggo ningali naha kabeneran éta bakal lumaku tanpa nempatkeun artos bédana tina 4g ka hungkul Wifi.

  3.   anonim cenahna

    Bayangkeun layar 4k sareng kaméra 4k, naon anu diiklankeun ku Apple di ditu, sareng éta ampir moal seueur jual, sigana mah harga na bakal naék sakedik.
    Jaranos upami anjeun ngicalna coba éta sahenteuna 100 euro kirang ti harga aslina, anjeun panginten kedah nempatkeun sakedik deui kanggo 3