Hadiah pikeun Natal ieu: Asesoris pikeun iPhone anjeun

Asesoris pikeun masihan dina Natal

Tina Actualidad iPhone kami masihan tulisan ieu pikeun nunjukkeun conto anu béda-béda dina kado pikeun Natal ieu. Kami nampilkeun anjeun opat ideu ngeunaan asesoris pikeun ngiringan iPhone urang Naon anu kedah dipasihkeun ka anggota kulawarga, pasangan atanapi sobat salami tanggal ieu. Pasti kado ieu bakal ditampi kalayan saé sareng bakal diraos pisan, tapi éta langkung ti conto pikeun ngaleungitkeun mamang ka jalma-jalma anu henteu terang naon anu kedah dipasihkeun sareng cenah kado dimaksudkeun pikeun pangguna anu resep kana Apple iPhone sareng kamungkinan na .

nu opat kado anu bakal dianalisis ngaliwat gelang kuantitatif anu modis, Jawbone Up, lensa anu pangsaéna pikeun ngiringan kaméra telepon, olloclip, aksésori anu nambihan tombol kontrol ku tombol fisik, Moga Ace Power sareng tuner TV pangsaéna pikeun nyambungkeun kana port kilat iPhone atanapi iPad urang.

Pinggel Jawbone Up, monitor kahirupan sareng karaharjaan anjeun

Jawbone UP Gelang

Kado anu sampurna anu anjeun pasti bakal resep, mangrupikeun salah sahiji gelang anu disebat kuantifikasi, nyaéta, nyatet kagiatan sapopoe urang mantau rutinitas bobo urang, aktivitas fisik sareng kontrol absolut tina tuangeun sareng inuman. Aya anu parantos seueur nyarios salami taun ngeunaan modél Jawbone ieu, éta ngagaduhan desain modéren sareng henteu ageung, salah sahiji terminal na nyaéta sirah anu ngandung jack 3,5 mm pikeun nyambungkeun ka iPhone kami sareng nyingkronkeunana, leres, henteu sapertos gelang persaingan, éta henteu gaduh bluetooth. Éta singkronisasi sareng Aplikasi UP ti App Store lengkep gratis sareng kami bakal ngontrol lengkep bobo sareng sare sareng alarm anu cerdas, jarak, kalori diduruk, waktos aktif sareng intensitas aktipitas. 10 jam otonomi sareng ngecas ngalangkungan port jack na.

Nyaeta aya di 3 ukuran (S, M sareng L) kalayan harga 129,95 € sareng tiasa kaala tina Apple Store, balanja atanapi reseller resmi Apple.

Olloclip 4 in 1 lensa pikeun iPhone 5 sareng iPhone 5S

Lensa Olloclip pikeun iPhone

Anyar-anyar ayeuna analisis lengkep tina aksésori anu saé ieu pikeun ngalengkepan iPhone urang ku kaméra kalayan lensa sudut legalénsa lauk laut, makro 10x sareng 20x makro. Mangrupikeun aksésoris sareng 4 tujuan ieu, éta ngan ukur hiji, kalayan kualitas lénsa anu saé anu ngamungkinkeun urang nyapu langkung seueur rohangan nalika nyandak poto kalayan sudut lega, ampir 180º visi sareng fisheye sareng motret alit atanapi caket pisan objék kalayan lénsa makro. Éta ogé sayogi di App Store na aplikasi sorangan disebut olloclip keur ngirangan distorsi anu nembongan di juru poto dina jarak anu fokus ieu. Sayogi pikeun iPhone 5 / 5S sareng iPhone 4 / 4S.

Upami anjeun pencinta fotografi, anjeun moal sono aksésori ieu kusabab kualitas anu ditawarkeunana. Éta tiasa dianggo pikeun poto sareng vidéo, hargana nyaéta 69,95 € sareng tiasa dipésér ti Apple Store atanapi ti anjeun ramatloka resmi.

Tombol kontrol MOGA ACE POWER

Tombol kontrol Moga Ace Power

ti mimiti ios 7 ditepikeun éta terang yén Apple ngaleupaskeun API pikeun ngamungkinkeun para pabrik ngawangun pengendali kontrol kaulinan pikeun iPhone. Perusahaan Moga turun damel sareng parantos nyiptakeun tombol kontrol ieu anu ngasimilasi kadali konsol pidéo. Éta cocog sareng seueur judul anu parantos sayogi di App Store sareng seueur anu sanésna, éta kalebet dua kendali analog, tombol luhur L1 / R1 sareng L2 / R2, crosshair arah sareng opat tombol aksi. Ku cara kieu modeu gim robih kana kaayaan anu langkung raoseun. Naon deui ngahijikeun batré pikeun tiasa ngeusi batre alat kami nalika urang maénkeun sareng henteu ngantepkeun batré na. Gawéna duanana sareng iPhone 5 / 5S / 5C sareng iPod Touch generasi kalima.

Kanggo kaseueuran 'gamer' ieu aksésori anu pas pikeun masihan Natal ieu. Harga na nyaeta 99,95 € sareng tiasa dihontal tina Apple Store.

EyeTV Mobile ku Elgato

Panarima DTT EyeTV

Pikeun jalma-jalma anu henteu sering cicing di bumi, ieu mangrupikeun aksésori anu saé pikeun masihan ka pihak-pihak ieu. Éta perkawis a Panarima tipi DTT pikeun iPhone atanapi iPad kami anu aya hubunganana kilat, kalebet dua modeu anteneu pikeun panarimaan anu langkung saé gumantung dimana urang ayana. Kalayan EyeTV Mobile éta moal perlu deui pikeun teras-terasan nganggo urang rencana data Pikeun nonton siaran tipi sacara online, urang ngan saukur bakal ngaunduh aplikasi ti App Store, sinyalna bakal sumping ka kami ngalangkungan anténeu sareng kami bakal tiasa ngeureunkeun konténna salain ti ngarékam éta pikeun tiasa ditingali engké dina iPhone atanapi Mac.

Mangrupikeun cara anu paling raoseun pikeun ngarobah alat urang kana a tipi portabel, éta ngagaduhan harga 99,95 € sareng tiasa dipésér di Apple Store atanapi di pusat perbelanjaan.

Ieu mangrupikeun 4 produk anu kami nunjukkeun ka anjeun salaku ideu kado pikeun liburan ieu, panginten harga anu anjeun pikir mahal, tapi ieu mangrupikeun produk anu nawiskeun kami kualitas anu saé sareng pastikeun resep éta ti saprak urang muka kado éta. Upami henteu, urang ngagaduhan pilihan pikeun masihan ka nyalira. Éta mangrupikeun salah sahiji asesoris anu pangsaéna pikeun dianggo unggal dinten.

Inpormasi lengkep - Tingali Olloclip 4 in 1 kanggo iPhone 5 sareng 5S

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pertere cenahna

    Sadayana pisan terjangkau #IroniaOn