Anjeunna kaleungitan Apple Watch di Disney World sareng aranjeunna mayar $ 40.000 nganggo kartu na

Disney World di Amérika Serikat Amérika atanapi Disney Land di Éropa kedah janten tempat dimana sihir ngalimpah dina opat sisi, kumaha oge, warta anu mawa urang ka dieu ayeuna langkung ngagalura ti anu dibayangkeun ku saha waé di bumi Mickey Mouse.

Pamaké ngaku kaleungitan Apple Watch na di Disney World, teras ngaku nampi pamayaran $ 40.000 sareng Apple Pay. Kajadian ieu nyebatkeun kasalametan Apple Pay, tapi caritana ngagaduhan seueur jurang sareng Disney henteu masihan koméntar ngeunaan éta.

Tétéla, acara lumangsung di Disney World, ayana di Orlando, Orange County, Amérika Serikat. April kamari, coinciding jeung Easter, pamaké meunang on atraksi Laut sareng Nemo & Babaturan, ngagemna Apple Watch Hermès anu mewah, salah sahiji édisi Apple Watch anu paling mahal anu anjeun tiasa mésér, dina hal ieu $ 1.300. Nanging, sanaos kanyataan yén éta mangrupikeun atraksi anu dirarancang khusus pikeun budak leutik, ku kituna kecepatanna rada rendah, anjeunna nyatakeun yén Apple Watch na dipecat.

Salakina nyobian nyandak jam tangan, ngan gancang dicegat ku kaamanan Disney World, anu ngingetkeun anjeunna ngeunaan protokol kaamanan sareng ngajamin yén dina ahir dinten anjeunna bakal tiasa nyandak Apple Watch na tina leungit sareng kapendak, kedah kapanggih. di ditu. Sanaos ieu, Disney henteu mendakan jam tangan, sareng pangguna ngaku yén biaya parantos dilakukeun ku Apple Pay bernilai $ 40.000..

Carita bakal bengkok upami urang merhatikeun yén Apple Watch ngonci nalika anjeun ngahapus tina pigeulang anjeun, janten hiji-hijina kamungkinan pikeun aranjeunna parantos mayar sareng alatna nyaéta kodena saderhana teuing sareng "jahat" ditebak. . ", atanapi naon Éta ngan ukur carita panipuan perusahaan asuransi ka-umpteenth dina sajarah AS.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Al cenahna

    Aya kasempetan anu cukup jauh pikeun muka konci jam tangan tanpa terang kodeu
    Jang ngalampahkeun kitu, sababaraha syarat kudu minuhan.
    Anu kahiji nyaéta jam tangan henteu dina modeu leungit
    Anu kadua nyaéta jam tangan dikonpigurasi pikeun muka konci sareng iPhone (hal anu umum). Éta bakal diwangun ku jalma anu "kapanggih" jam tangan nempatkeun kana pigeulangna sareng caket pisan ka anu gaduh hakna. Anjeunna kedah ngantosan cukup caket pikeun muka konci iPhone na. Dina waktos éta jam tangan bakal yakin yén éta aya dina pigeulang pamilik anu sah sareng bakal dikonci anu ngamungkinkeun para pamayaran dilakukeun.