Kami marios headphone Jabra Elite 85T, saderhana dina unggal aspek

Kami nganalisis sababaraha headphone anyar éta Aranjeunna henteu bersaing sareng AirPods Pro, aranjeunna langkung saé dina unggal aspék. Jabra Elite 85T saukur ngajentul dina unggal hal, sareng kami ngawartosan anjeun naha.

Kuring ngamangpaatkeun liburan usum panas pikeun nguji pisan headphone Jabra True Wireless ieu, sareng ieu pertama kalina kuring henteu sono pisan ka AirPods Pro kuring, anu dugi ka ayeuna sok aya dina saku kuring. Kualitas sora anu unggul, kanyamanan ekstrim, otonomi unggulan sareng aplikasi anu hebat pikeun produk sapuluh.

Especificaciones

Earphone dina mode pikeun waktos anu lami nyaéta "True Wireless", ampir henteu deui dikandung ku headphone bluetooth anu ngagaduhan kabel anu nyambungkeunana. Jabra Elite 85T ieu gaduh konéktipitas Bluetooth 5.0 pikeun ngahontal sambungan anu stabil, tanpa gangguan. Kami nyimpen éta dina kasus aranjeunna nalika kami henteu nganggona, anu sanés sanés ngan ukur pikeun mareumanana tapi ogé pikeun ngeusian deui. Pikeun ngahurungkeun aranjeunna sareng sambungkeun ka iPhone, iPad atanapi Mac kami, anjeun kedah ngaleungitkeun tina kasus éta. Ngan ukur langkung ti 50 gram beurat total sareng ukuran anu sami sareng AirPods Pro (case + headphone), aranjeunna leres-leres raoseun diangkut dina kantong mana waé.

Otonomi na saé pisan: langkung ti 5 jam otonomi nganggo pangurangan sora, sareng total 25 jam upami urang tumut kana akun biaya tambahan anu ditawarkeun ku kasus ieu. Pikeun ngeusian ulang kami tiasa nganggo USB-C (kabelna kalebet kana kotak) atanapi base Qi. Sanaos permukaan alit tina base case, aranjeunna ngeusian ulang sampurna dina sagala dasar anu cocog sareng standar. Diterangkeun payun nunjukkeun ngeusi ulang sareng muatan sésana ku cara ngarobah warna.

Éta disertifikasi IPX4, janten anjeun tiasa nganggo kalayan hujan, tapi henteu seueur anu sanés. Éta sanés headphone anu dirancang pikeun olahraga, upami éta hajat anjeun, modél mérek anu sanés langkung disayogikeun. Aranjeunna gaduh genep mikropon (tilu per earphone) kanggo pembatalan noise sareng kanggo telepon, cocog sareng Siri sareng Alexa (anu dipasang dina headset nyalira). Kontrol fisik, tautan multi-alat, ngecas gancang, jeda otomatis ... daptar panjang spésifikasi anu bakal dianalisis dina tulisan ieu.

Desain praktis kalayan hasil anu saé

Desain Jabra Elite 85T ieu moal kéngingkeun penghargaan, tapi éta sanés masalah. Fungsional, praktis sareng réngsé ogé, anu urang tambahkeun kanyamanan hébat na, Tanpa ngaraos capé saatos sababaraha jam dianggo. Bentuk lonjong tina bantalan silikon na (urang gaduh sababaraha ukuran pikeun adaptasi sareng Ceuli kami) ngabantosan kanyamanan ieu, sabab urang tiasa ngagemna tanpa sieun murag, tangtosna, henteu kedah ngalakukeun gerakan ngadadak (kami parantos nyarios henteu pikeun olahraga) .

Kontrol noél modéren pisan sareng narik ati, tapi milih tombol fisik pikeun ngendalikeun headphone sigana sapertos gerakan anu wijaksana. Anjeun nyingkahan keuna teu dihaja nalika nyimpen headset, sareng ogé langkung gampang mencét tombol tibatan noél permukaan hatur nuhun kana tanggapan anu ditawarkeun ku anjeun. Detil anu penting pisan nyaéta grid anu kalebet tiap silikon pad, anu nyegah kokotor tina lebet kana headset nyalira sareng ngajantenkeun ngabersihkeun langkung gampang.

Kadali lengkep tina headset nyalira

Unggal earbud kalebet tombol tunggal anu nempatan di luar luar earbud sakali disimpen dina ceuli. Kalayan dua tombol ieu urang tiasa ngontrol sacara praktis sadaya fungsi anu ditawarkeun ku headphone ieu pikeun urang, anu seueur. Mimitian atanapi reureuhkeun playback, langkau lagu, aktipkeun pembatalan noise atanapi mode transparansi, volume luhur sareng ka handap, sareng nyalukan Siri atanapi Alexa. Sigana luar biasa yén ku dua tombol anjeun tiasa ngalakukeun seueur hal, tapi éta sapertos kitu. Sareng sareng pilihan kustomisasi.

Kualitas sora anu unggul

Aspék utama headset nyaéta kualitas sora na. Kadang-kadang pabrik ngeusian éta ku fungsi anu nutupan kakuranganana dina hal kualitas sora, tapi ieu sanés masalah sareng Jabra Elite 85T ieu. Kualitas sora na saé pisan, henteu diragukeun langkung unggul tibatan AirPods Pro. Aranjeunna gaduh bass anu kuat, keuna tanpa ragu, tapi henteu hilap frékuénsi pertengahan sareng luhur. Anjeun tiasa ningali sora tina sadaya frekuensi, sora panyanyi, instrumen ... sareng bases ngabantosan lagu-lagu gaduh kakuatan anu langkung ageung. Kuring sacara pribadi resep sasaruaan ieu, tapi upami sanés anjeun, henteu masalah, sabab anjeun tiasa ngarobihna sesuai ka karep anjeun tina aplikasi.

Profil anu tiasa anjeun jantenkeun nganggo aplikasi Jabra Sound + ngamungkinkeun anjeun ngagabungkeun ékualisasi anu béda sareng pembatalan noise atanapi mode transparansi. Salaku tambahan, pembatalan noise tiasa diatur, ogé modeu transparansi. Kalayan sadaya ieu tungtungna mah sigana anjeun gaduh sababaraha headphone anu béda kusabab sora na robih sacara radikal gumantung kana profil anu anjeun aktipkeun. Pembatalan sareng bass anu kuat pikeun ngupingkeun musik dina subway, modeu transparansi sareng profil anu langkung saé pikeun ngupingkeun podcast nalika di jalan. Anjeun tiasa ogé ngaktipkeun unggal profil tina widget anu tiasa anjeun tambahkeun.

Pembatalan noise Elite 85T hebat pisan. Atur ka tingkat maksimum ngaleungitkeun ampir aya noise di sakuriling anjeun. Sampurna pikeun dianggo di tempat anu ribut sapertos alat transportasi sahingga ngahindaran kedah ningkatkeun volume na pikeun mikaresep musik anjeun. Kitu ogé modeu transparansi atanapi "Hearthrough" sakumaha anu disebatna ku Jabra, kalayan anu kitu anjeun bakal ngadangukeun naon anu anjeun pikahoyong tanpa ngasingkeun diri tina naon anu aya di sakuriling anjeun. Anjeun moal kedah miceun headset pikeun tiasa ngadangu saha anu nyarios ka anjeun.

Aplikasi anu saé

Kami moal hilap pelengkap anu sampurna pikeun headphone tingkat ieu: aplikasi na. Jabra Sound + (link) ngamungkinkeun anjeun ngamanfaatkeun headphone ieu pikeun ngadangukeunana sapinuhna. Salaku tambahan kana fungsi anu parantos urang sebatkeun, urang ogé tiasa ngalakukeun tés sora pikeun ningali naha bantalan pas pisan kana ceuli urang, bahkan urang tiasa ngadamel kustomisasi sora anu adaptasi sareng kamampuan ngupingkeun urang, janten urang bakal ngupingkeun sora anu pangsaéna anu tiasa didangu ku ceuli.

Hésé didaptarkeun sadaya fungsi anu aplikasi éta, tapi urang moal tiasa ngantunkeun tanpa nyorot kamungkinan pikeun milarian headphone urang dina peta nunjukkeun posisi terakhir di mana éta numbu ka iPhone kami. Konpigurasikeun kontrol, pembaruan firmware, pamasangan asisten sora ... Aplikasi paling lengkep anu anjeun tiasa mendakan dina headphone.

Multi-alat

Nalika anjeun nguji headphone salaku pangguna AirPods Pro anjeun sok gaduh perasaan yén moal aya anu ngayakinkeun anjeun, sareng seueur anu disalahkeun nyaéta "sihir" Apple sareng headphone na. Parobihan parangkat otomatis mangrupikeun hal anu anjeun moal tiasa nyerah pas anjeun nyobian. Jabra Elite 85Ts ieu henteu ngagaduhan sihir éta, tapi ampir. Anjeun tiasa ngaitkeun dua alat sareng ngalih tina hiji ka anu sanés sacara otomatis. Anjeun ngupingkeun iPhone anjeun, ngareureuhkeun sareng ngaktipkeun playback dina iPad anjeun, sareng Jabra anjeun otomatis nyambung kana iPad. Kuring henteu pernah nyangka yén pabrik tiasa caket pisan kana sihir Apple, sakumaha anu dipikagaduh ku Jabra.

Pendapat editor

Nalika salah sahiji kalebet kana kategori headphone high-end ngarepkeun produk anu luar biasa, sareng Jabra Elite 85T ieu mangrupikeun plaka. Kanggo kualitas sora, otonomi sareng pembatalan noise aranjeunna langkung unggul tibatan AirPods Pro. Pikeun ieu kami nambihan ékualisasi anu tiasa disesuaikan, parobihan parangkat otomatis sareng aplikasi anu saé, sareng hasilna mangrupikeun produk anu hargana hargana mahal. Harga na € 229 di Amazon (link).

Élit 85T
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
229
  • 80%

  • Élit 85T
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Kualitas sora sénsional
  • Otonomi unggulan
  • Pembatalan noise aktif
  • Aplikasi hebat

Kontra

  • Héndsét kénca budak ka katuhu

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.