Kami nguji asesoris magnét MagGo anyar Anker

Anker parantos ngaluncurkeun koleksi asesoris énggal pikeun iPhone anu ngamangpaatkeun kaunggulan sistem MagSafe, henteu ngan ukur pikeun ngeusi batre alat anjeun tapi ogé pikeun nahanana aman. Urang diuji dasar PowerWave anjeun sarta ring MagGo.

PowerWave MagGo, ngecas dua alat sacara nirkabel

AirPods parantos janten pendamping anu teu tiasa dipisahkeun tina iPhone urang, éta sababna dasar anu ngamungkinkeun ngecas kadua alat éta salawasna saé pikeun nightstand atanapi méja kami. Dasar PowerWave hadir sareng desain silinder sareng warna anu elegan pisan (bodas, hideung, biru, sareng wungu), lengkep ngadesain ulang naon anu dugi ka ayeuna urang ngartos salaku iPhone mounts. Bagean luhur muka sapertos tutup ku cara engsel anu ngamungkinkeun kacenderungan dugi ka 60 derajat., nembongkeun hiji deui rohangan kargo pikeun AirPods. Panutupna ogé mangrupikeun pangkalan ngecas nirkabel pikeun iPhone anu, hatur nuhun kana sistem MagSafe, moal ragrag sareng bakal tetep tetep nganggo magnet anu kuat.

Kakuatan ngecas nyaéta 10W kanggo carjer tutup (7,5W kanggo iPhone) sareng 5W pikeun dasar internal. Hal ieu Powered by hiji kaasup kabel USB-C, sarta ogé kalawan Pangecas Pangiriman Daya 18W anu Anker ogé kalebet dina kotak, jéntré anu beuki langka. Dasarna rada beurat, pikeun tetep teguh sareng henteu murag ku beurat iPhone. Éta bakal janten ide anu saé pikeun ngamangpaatkeun interiorna pikeun nempatkeun batré anu ngamungkinkeun ngecas deui tanpa kedah nyambungkeun kana kakuatan. Kami bakal nyarios ka Anker.

Pikeun ngalengkepan desain ati pisan, Anker geus nempatkeun cingcin Led dina dasar nu hurung lemes nalika beban aktip, euweuh garish. Hiji basa nu moal clash dimana anjeun nempatkeun eta, sarta teu saurang ogé bakal nyangka yén éta téh naon bener. Harga dasar PowerWave ieu dina Amazon nyaéta € 69,99 (link)

Cingcin MagSafe

Aksésori sanés anu ku urang dicobian nyaéta sababaraha cingcin anu dipasang sacara magnét kana iPhone urang sareng ngamungkinkeun urang pikeun nahanana kalayan nyaman, tanpa résiko éta kaluar tina panangan urang. Sampurna pikeun nyokot Selfies, comfortably surfing internét atawa nelepon video, cingcin MagGo sadia dina sagala rupa kelir ambéh maranéhanana teu pasea jeung kasus anjeun. Inget yen lamun ngagunakeun sistem MagSafe perlu yén hal nu Anjeun pake ogé boga MagSafe ambéh cekelan téh alus.

Aranjeunna gaduh cengkraman anu saé pisan, sapertos seringna sareng asesoris MagSafe, langkung saé upami anjeun nganggo pasualan, sabab permukaan kaca iPhone ngajadikeun aranjeunna seueur teuing. Lamun maké éta anjeun boga rarasaan alus, teu sigana yen aranjeunna bade digolongkeun kalayan gerakan slightest, sarta dina kanyataanana dina tés Kuring geus dipigawé maranéhna teu murag atawa oyag iPhone ukur dicekel ku ring. Sadia dina warna anu sami sareng dasar PowerWave (bodas, hideung, biru sareng wungu) hargana € 15,99 dina Amazon (link)

Pendapat editor

Anker parantos tiasa nyandak kauntungan tina sistem MagSafe, anu kalayan langkung ti sataun di pasar laun-laun kéngingkeun asesoris anu pikaresepeun sareng desain anu langkung héran. Kalayan hasil anu saé sareng desain anu elegan, dasar PowerGo sareng cincin MagGo mangrupikeun dua asesoris anu saé pikeun masihan Natal ieu.

MagGo
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
15,99 a 69,99
  • 80%

  • MagGo
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Desain anu saé pisan sareng bérés
  • Ngawengku carjer 18W PD
  • Mangpaatkeun sistem MagSafe

Kontra

  • Dasarna tiasa kalebet batré

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.