Kandel sareng modul kaméra langkung seueur, ieu bakal janten iPhone 13

IPhone 13 Éta parantos aya dina tabel rumor, naon ubarna ngémutan yén sakitar lima bulan dugi ka peluncuran énggal. Saeutik demi saeutik urang diajar langkung detil tibatan urang tiasa néwak ku pinset sabab kami henteu terang sabaraha diantara aranjeunna bakal tungtungna jadi nyata.

Numutkeun kana bocor, Sadayana nunjukkeun yén iPhone anyar bakal langkung kandel pikeun langkung seueur batréna, kalayan modul kaméra anu kawéntar. Sigana mah waktos nalika Apple ngupaykeun ngadamel alat langkung ipis sareng ipis teras-terasan jauh, naon saur anjeun ngeunaan corak anyar dina desain?

nurutkeun MacRumorsinpormasi anu dicandak nunjukkeun yén IPhone 13 sareng iPhone 13 Pro énggal bakal ngagaduhan ketebalan 7,57 milimeter, dibandingkeun sareng ketebalan 7,4 milimeter anu aya dina iPhone 12 sareng varian na. Ieu ngagambarkeun paningkatan 0,17 milimeter, sanaos jujur, éta henteu kedah janten paningkatan anu kasohor pikeun seuseueurna pangguna. Samentawis éta, dikonfirmasi yén dina istilah umum iPhone 13 bakal ngagaduhan desain anu sami sareng iPhone 12 tapi ku sakedik perobihan, nyaéta, urang teraskeun bet dina bingkai datar, gelas payuneun rata sareng bagian tukang anu cukup warni.

Hal anu sami sigana janten modél kaméra. Bagéan iPhone anu dikritik ieu ogé bakal tumuh, tapi dina hal ieu sigana langkung gampang. Sedengkeun iPhone 12 ngagaduhan kandel 1,5 atanapi 1,7 milimeter kandelna gumantung kana modélna, iPhone 13 bakal henteu kurang ti kisaran sakitar 3,6 milimeter, anu ngagambarkeun kamekaran langkung ti dua kali. Ieu pastina nunjuk kana poto anyar anu langkung ageung atanapi stabilisasi mékanis kaméra anu langkung saé. Samentawis éta, kami bakal teraskeun ngantosan berita pikeun jajaran iPhone 13 anyar ieu anu bakal sumping di akhir taun payun 2021 ieu, kami bakal ngajarkeun anjeun, sapertos biasa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.