Kangoosave: buku kontak online anu sok mutakhir

kangoosave

Sakumaha sering anjeun parantos kaleungitan kontak atanapi bahkan agenda anjeun sadayana? Kumaha upami anjeun ngarobih platform sareng badé ngarobih sadaya kontak dina smartphone énggal anjeun? Kontak tiasa didownload tina iCloud atanapi tina Google kana PC teras diunggah kana platform anu sabalikna, tapi hayu urang nyanghareupan éta, éta henteu intuitif sareng anjeun kedah ngalakukeun sababaraha kali.

¿Kumaha carana urang tiasa ngahijikeun deui sadayana dina hiji prosés ngajantenkeun langkung raoseun? Pikeun minuhan fungsi éta parantos muncul kangoosave, a kalénder online anu disingkronkeun sareng iPhone anjeun sareng éta cocog sareng ditingkatkeun tina a iPhone, Android atanapi tina PC atanapi Mac mana waé kalayan aksés internét.

kangoosave

Kangoosave mangrupikeun agenda online saderhana anu bakal ngamuat sadaya agenda anjeun ka awan sareng éta bakal ngantep anjeun ningali, ngamutahirkeun sareng ngédit tina alat naon waé, mobile atanapi komputer.

Anjeun kedah ngadaptar nganggo email anjeun sareng aplikasi bakal masihan anjeun sadayana pilihan pikeun nyingkronkeun daptar kontak anjeun, hal anu munggaran anu anjeun kedah lakukeun nyaéta unggah kontak tina ponsel anjeun. Butuh waktu kuring ngan 15 detik pikeun unggah 1500 kontak anu kuring gaduh dina iPhone. Saurna Kuring parantos nyingkronkeun sareng FacebookJanten anjeun moal kaleungitan réréncangan Facebook henteu masalah kumaha, prosés ieu parantos langkung seueur 2-3 menit, sateuacanna éta parantos nyungkeun aksés ka Facebook tapi ngan ukur maca, aplikasi na henteu tiasa nyebarkeun nanaon dina Facebook anjeun. Sarua sami sareng Gmail.

Anjeun tiasa ogé nyingkronkeun kontak Google anjeun, ti LinkedIn o Hotmail (Outlook); jeung anu panghadéna nyaéta éta anjeun tiasa nyingkronkeun sareng nyampur sadayana dina hiji jadwal.

kangoosave

Agenda ieu éta tiasa diaksés tina iPhone anjeun, tina Android mana waé atanapi tina browser naon waé, dina Windows atanapi Mac, langsung ngakses halaman wébna sareng lebet nganggo nami pangguna sareng kecap akses anjeun.

Tina salah sahiji alat anjeun tiasa ngédit sareng ngapdet kontak anjeun sareng katenangan anu lengkep, ngajaga agenda anjeun pikeun diapdet sepanjang waktos sareng sahingga teu mungkin pikeun kontak naon waé pikeun leungit. Anjeun ogé tiasa ngatur grup kontak sareng tina unggal kontak anjeun tiasa ngalakukeun tindakan sapertos nyerat WhatsApp langsung tina aplikasi, ngahubungi ku Facebook, email, jsb.

Anu paling penting nyaéta upami aya kontak anu dirobih, dina iPhone anjeun, dina Facebook, dina Google, jsb. agenda anjeun bakal diénggalan sacara otomatis. Salin anjeun bakal tiasa diaksés dina awan sareng dimana waé. Henteu janten masalah upami anjeun kaleungitan telepon pinter, di Kangoosave anjeun bakal ngagaduhan agenda gabungan.

Agenda hasil ngahijikeun sareng teras mutakhir. Upami anjeun henteu kersa kaleungitan kontak atanapi ngarobih unggal kontak unggal-unggal perobihan sareng Kangoosave, anjeun tiasa ngajadikeun otomatis sadayana prosés na. Anjeun tiasa ngaunduh dina tautan ieu:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan cenahna

    Pikeun ngajaga kontak anjeun aman sareng lokal atanapi bahkan di dropbox, anjeun nganggo aplikasi kontak iBackup. Kuring nyarankeun ka kuring, éta parantos ngahémat kuring dina langkung ti hiji kasempetan.