Kaséhatan bakal langkung ngawas kasihatan urang ku ios 15

Aplikasi Kaséhatan mangrupikeun titik anu Apple Watch khususna ngurilingan sareng mangrupikeun cara dimana seueur pangguna ngaluncurkeun pikeun mikaresep kamampuanana, ku sabab éta perusahaan Cupertino tetep bet kuat dina ningkatkeun kinerja aplikasi Kaséhatan dugi ka titik anu beuki pikaresepeun pikeun "olahragawan" sabab ngagambarkeun alternatif anu leres pikeun jam tangan khusus anu sanés.

Apple parantos nambihan tilu fungsionalitas dina aplikasi Kaséhatan anu disebat: Mobilitas, Labs sareng Leumpang Ajeg anu bakal ngamungkinkeun urang langkung ngartos kaayaan fisik urang. Ku cara kieu hasil pangukuran bakal langkung pas sareng bakal ngamungkinkeun urang ningkatkeun kinerja.

con mobilitas Kami badé mendakan seueur saran nalika ngeunaan olahraga sareng anu tiasa ngabantosan urang tetep dina kaayaan nalika urang paling meryogikeunana, Apple ayeuna kalayan Kaséhatan henteu ngan ukur bakal ngingetkeun urang ngeunaan kaayaan fisik urang, tapi bakal ngabantosan urang pikeun ningkatkeun deui sacara gratis ngalangkungan saruntuyan rekomendasi sareng analisis ngeunaan kumaha urang ngalih dina sadidinten.

Kitu ogé, Leumpang ajeg Éta bakal ngabantosan urang ku nganalisis data gerakan urang, utamina kumaha urang. Ku cara kieu, éta bakal nyandak henteu ngan ukur léngkahna, tapi ogé panjangna, gancangna urang nyandak éta sareng upami wirahma na teras-terasan. Pasti bakal ngamungkinkeun urang pikeun kéngingkeun hasil anu langkung akurat tina "jalan-jalan" urang.

Di sisi anu sanésna, ku Labs aplikasi Kaséhatan bakal ngenalkeun inpormasi analisis urang di nagara-nagara dimana laboratorium "disingkronkeun". Dina cara anu sami, ayeuna urang bakal tiasa nampi bewara sareng inpormasi ngeunaan kagiatan baraya urang pikeun ngabantosan aranjeunna ningkatkeun kasihatanana ngalangkungan saran Apple. sahingga ningkatkeun sanés ngan ukur panggunaan anu urang gunakeun tina aplikasi Kaséhatan, tapi ogé pikeun anu kami resep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.