Kasus Elago anu pangsaéna pikeun iPhone 13 anyar

Ngajagaan iPhone kami penting, sareng ngalakukeun éta ogé dina gaya anu saé, éta sababna kami nguji kasus Elago anyar pikeun modél iPhone 13 anu béda, anu ngagabungkeun kualitas, perlindungan sareng desain pikaresepeun.

Leungeun baju silikon

Upami aya ciri khas Elago, éta mangrupikeun panggunaan silikon dina produkna. Aranjeunna ngagaduhan katalog aksésoris anu béda-béda pisan tina bahan ieu pikeun produk Apple anu béda, sareng aranjeunna moal kantun kasus iPhone. Didamel nganggo silikon cair, sapertos kasus Apple aslina, Elago nawiskeun kami sababaraha rupa warna pikeun iPhone kami (link) kalayan kualitas finish anu teu kedah sirik ka anu resmi. Perlindungan sapanjang pigura iPhone, tepi didesain pikeun ngajagaan modul sareng layar kaméra sareng pas anu sampurna supados pas sapertos sarung tangan dina smartphone urang.

Panutup ieu sampurna pikeun anu milari panyalindungan anu saé, ku toél anu lemes sareng cengkraman anu saé, sareng warna anu bijaksana atanapi keuna, pikeun saha waé. Tombol na sampurna ditutupan bari ngajaga touch sareng toél anu saé, sareng didamel kana milimeter sahingga liang pikeun spéker sareng konektor Kilat sampurna. Béda sareng mérek sanés, leungeun baju silikon ieu sanés magnet pikeun kokotor, ogé aranjeunna "nempel" kana saku nalika urang hoyong nyabut éta. Tangtosna aranjeunna cocog sareng ngecas nirkabel, tapi aranjeunna henteu ngijinkeun panggunaan sistem magnét MagSafe.

Silikon sareng MagSafe

Upami urang hoyong tutup silikon anu tiasa urang anggo ku sistem MagSafe, urang ogé tiasa mendakanana dina katalog Elago. Tanpa tanda éksternal pikeun ngungkabkeun magnet, Kasus-kasus ieu ngamungkinkeun panggunaan batré MagSafe éksternal, desktop magnét atanapi mobil dipasang, atanapi aksésoris cocog anu sanés kalayan sistem Apple. Kualitasna sami sareng model tanpa MagSafe, sanaos warnina langkung terbatas (link)

Panutup transparan

Pikeun anu resep ngaraosan desain aslina tina iPhone, tanpa nyumputkeun logo atanapi warna, urang ngagaduhan kasus Elago anu transparan. Dijieunna tina TPU sareng polikarbonat, hal ieu janji moal konéng kana waktos. Sedengkeun tukangna langkung sempit, pigura langkung lemes sareng ngamungkinkeun gampang posisi iPhone sareng nyerep shock anu saé upami ragrag.

Éta ngagaduhan perlindungan dina sadaya opat sisi, sareng sapertos tutup silikon, ujung modul kaméra sareng di payunna nyegah karusakan dina bagian telepon anu paling lemes (kaméra sareng layar). Aranjeunna henteu ngagaduhan modél cocog MagSafe, tapi tibatan kami gaduh desain anu bersih, kalayan logo Elago alit dina salah sahiji sisina. Sampurna cocog sareng ngecas nirkabel sareng cekelan anu saé tanpa raos licin yén sababaraha kasus jinis ieu nawiskeun. Salaku tambahan pikeun anu anjeun tingali dina poto sareng pidéo, aya kasus anu sanés kalayan langkung buleud ujungna sareng belang deui (link)

Glide Nyertakeun

Mangrupikeun modél anu Elago parantos populér sababaraha taun ka pengker sareng anu mulih sareng iPhone 13 pikeun nawiskeun desain anu langkung sportif sareng wani, kalayan panangtayungan anu langkung ageung. Éta ogé didamel tina TPU sareng Polikarbonat, sareng ngagabungkeun dua warna (gumantung kana modélna) pikeun masihan kami desain kuat anu kuring resep pisan, dimana cincin pelindung modul kaméra menonjol di luhur sadayana, matak pisan.

Perlindungan anu ditawarkeun ku modél ieu langkung ageung tibatan kasus silikon konvensional, tapi tanpa ngagedéan teuing sareng ngajaga kanyamanan kasusna anu kirang kuat. Aksés gampang pikeun switch bisu, tombol touch lemes kalayan raos alus, sareng cekelan anu saé mangrupikeun ciri anu sanés anu urang tiasa nyorot tina panutup Glide anu saé sareng narik ieu (link).

Pendapat editor

Elago nawiskeun kami katalog anu lega pikeun rupa-rupa jinis sareng dina rupa-rupa warna, sadayana ngagaduhan faktor anu sami: kualitas bahan, finish anu hadé sareng perlindungan anu saé. Sareng sadaya ieu dina harga langkung handap tibatan anu resmi. Anjeun tiasa ningali sadaya sampulna ku ngaksés halaman wéb resmi Elago di Éropa (link) sareng ka toko Amazon resmi anjeun (link) kalayan harga mimitian ti € 15,99 pikeun kaseueuran modél dugi ka € 21,99 pikeun modél MagSafe

Kasus iPhone
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
15,99 a 21,99
  • 80%

  • Kasus iPhone
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
  • Awét
  • Bérés
  • Kualitas harga

Naros

  • Bahan sareng warna anu bénten
  • Kualitas réngsé
  • Hampang sareng perlindungan anu saé
  • Desain bijaksana sareng wani, pikeun sagala rasa

Kontra

  • Sababaraha pilihan cocog sareng MagSafe

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.