Katalis Ngenalkeun Kasus Cai Anu Mimiti pikeun Apple Watch

katalis-apel-nonton

Upami anjeun pangguna anu ngalaksanakeun olahraga atanapi kagiatan sanés anu sakedik nungtut tibatan anu tiasa dianggap normal sareng anjeun gaduh Apple Watch, pastina anjeun moal tiasa ngalaksanakeun kagiatan anjeun 100% tenang. Sanaos smartwatch Cupertino parantos disahkeun ku IPX7, Apple nyarankeun yén urang ulah mandi sareng éta, anu ngamungkinkeun para pangguna paling teu genah. Ogé, waja sareng safir tina modél Watch atanapi 7000 séri aluminium sareng Ion-X Glass tina modél Sport tiasa tungtungna rusak ku nabrak sareng goresan.

Pikeun pangguna anu hoyong perlindungan tambahan pikeun Apple Watch anjeun, Catalyst parantos ngenalkeun Catalyst Case Pikeun Apple Watch, perumahan anu disertakeun IP68 anu tangguh janten anjeun teu kedah hariwang ngeunaan naon waé. Masalah utamina nyaéta yén éta ngan bakal sayogi pikeun modél 42mm.

katalis-apel-nonton

Ngeunaan résistansi na kana lebu sareng cai, Catalyst Case Pikeun Apple Watch ngagaduhan ampir sertifikasi anu pangluhurna, mastikeun yén henteu lebu bakal lebet sareng beuleum teras-terasan tiasa didamel, gumantung kana pabrikna, dugi ka 3 méter, Anu langkung ti cukup pikeun ngojay di kolam renang naon waé di dunya. Ogé, proposal Catalyst ieu dirancang pikeun minuhan spésifikasi serelek militér 810G, anu, ditambihan ka luhur, ngajantenkeun tahan pisan kana sagala jinis kasulitan. Sacara logis, hal anu mimiti aya dina pikiran ayeuna ieu nyaéta pantai sareng kasus ieu bakal ngajadikeun urang liren hariwang ngeunaan kaayaan Apple Watch.

katalis-apel-nonton

Katalis mastikeun yén propilna "ultra langsing anu cocog sareng desain langsing Apple", Sanaos kuring henteu satuju sakedik didinya. Memang desainna henteu beda-beda teuing, tapi aya saeutik pisan perlindungan anu ngahargaan desain aslina sareng hal ieu henteu terkecuali. Ogé, upami anjeun kéngingkeun kuring guyonan, warna na ngingetkeun kuring ngeunaan sababaraha cocooan anu aya permén di jero. Anjeun moal tiasa gaduh sadayana.

Hal anu saé pikeun kasus ieu nyaéta, sapertos seueur pikeun iPhone, éta mastikeun yén sagalana bakal jalan nalika urang ngagem éta. Mahkota digital, layar sentuh, sénsor, mikropon sareng spéker bakal tiasa dianggo 100% nalika urang ngajaga Apple Watch.

katalis-apel-nonton

The Catalyst Case Pikeun Apple Watch 42mm sayogi kanggo reservasi ti ayeuna dina halaman wéb na, tapi éta bakal ngamimitian dikirimkeun dina bulan Nopémber. Kagungan a harga $ 59,99, Éta sigana mahalna harga, tapi anjeun tiasa ngajaga nyalira Apple Watch sareng nyingkahan ngarobih gelas, contona, anu bakal langkung awis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.