Kasus NOMAD pikeun iPhone 13, nganggo MagSafe sareng kartu kontak virtual

Kami nguji panutup Nomad Sport Case anyar, cocog sareng MagSafe sareng ogé kalayan fungsi NFC anu kalebet kartu bisnis virtual nu bisa Anjeun bagikeun ngan ku bringing mobile Anjeun ngadeukeutan ka mobile sejen.

Desain sareng fitur utami

Nomad ngantunkeun kulit, merek bumi mangtaun-taun, pikeun plastik. Kasus-kasus anyar ieu ngagaduhan pigura TPU anu sami di sakumna ujung iPhone, tapi tonggongna henteu aya dina kulit Horween anu khas tapi dina plastik ngagurilap réngsé dina sababaraha warna: Lunar Gray, Dune, Ash Green sareng Navy Blue. Warna ieu cocog sareng warna pita olahraga anjeun pikeun Apple Watch, jadi Anjeun bisa sampurna digabungkeun jeung iPhone jeung smartwatch Anjeun. Selesai warna ieu gloss, hal anu nyababkeun seueur mamang dina pikiran kuring ngeunaan résistansi goresan, sanaos kanyataan yén Nomad ngajamin yén résistansina luhur. Mémang, saatos sababaraha minggu pamakean sareng tanpa perawatan anu dihaja, tonggong kasus kuring masih mulus.

jéntré sejen nu robah dina Nomad nyertakeun sarta mudahan datang ka tetep jeung tombol aluminium. Apple ngalakukeun ieu dina kasus kulitna, kuring henteu terang produsén sanés anu ngalakukeun ieu dina kasusna, sareng kuring bungah Nomad nyandak kaputusan pikeun ngagunakeun éta. ieu tombol logam anyar nu boga rasa touch hebat, kalawan pulsation alus teuing jeung eupan balik pohara alus. Kitu cenah, ti ayeuna anjeun hoyong tombol aluminium dina panutup.

Tangtosna, aranjeunna cocog sareng sistem MagSafe, hal anu penting ayeuna pikeun mutuskeun nyandak pasualan. Sistim ieu dimimitian ku loba mamang, sarta sanajan kanyataan y√©n Jigana masih boga jalan panjang, pikeun kuring eta geus jadi fundamental, sarta eta bakal h√©s√© pikeun kuring mawa kasus nu teu kaasup. Nempatkeun kana wadah mobil, dina carjer dina meja kuring, dina nightstand, nempatkeun domp√©t MagSafe dina eta... Taya MagSafe, euweuh Game. √Čta og√© henteu kalebet dina cara naon wa√©, √©ta cengkraman anu kuat pisan, sapertos anu anjeun ngarepkeun tina kasus Apple asli. Sareng sapertos panutup Apple, di jero anjeun ngan ukur ningali tanda sirkular leutik dina microfiber, teu aya stiker atanapi sistem anu san√©s anu anjeun tingali di pabrik san√©s.

kartu bisnis NFC

Perlindungan sareng desain mangrupikeun dua fungsi utama kasus sélulér, tapi Nomad parantos nambihan hiji deui anu kuring pikir mangrupikeun ideu anu saé anu kuring henteu kantos ningali dina kasus sateuacanna: kalebet. hiji chip NFC sangkan anjeun bisa "ngapalkeun" kartu bisnis Anjeun dina kasus tur ngabagikeunana ka saha wae nu Anjeun hoyongkeun ku cara saderhana: anjeun ngan ukur kedah ngadeukeutkeun sélulér anjeun kana pasualan anjeun sareng bam! kartu kontak anjeun bakal muncul dina layar mobile maranéhanana dina sababaraha detik. Jang ngalampahkeun ieu anjeun kudu nyieun kartu bisnis anjeun dina aplikasi Popl (link) anu ngagaduhan jasa gratis sareng jasa anu mayar. Anu gratis cukup pikeun sabagéan ageung, tapi upami anjeun hoyong tampilan anu langkung profésional sareng pribadi, anjeun kedah ngaliwat jasa premium.

Pendapat editor

Taun ieu Nomad parantos ngaluncurkeun mod√©l kasus √©nggal anu, ny√©√©pkeun kulit klasikna, nawiskeun kami desain anu langkung mod√©ren bari ngajaga kualitas anu sami sareng panyalindungan. Sayogi dina warna anu sami sareng pita Apple Watch, anu sok pikaresepeun pikeun seueur, aranjeunna kalebet chip NFC anu kapak√© pikeun kalebet kartu kontak anjeun sareng bagikeun ka r√©r√©ncangan, kulawarga atanapi klien. Sadia pikeun ‚ā¨ 33,99 di Macnificos (link) nya√©ta salah sahiji kasus pangalusna anjeun bisa meuli kiwari keur iPhone Anjeun.

Kasus Olahraga
  • Peunteun √©ditor
  • Meunteun 4.5 bentang
‚ā¨33,99
  • 80%

  • Kasus Olahraga
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Aw√©t
    Penerbit: 70%
  • B√©r√©s
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Kualitas bahan
  • Cocog sareng sistem MagSafe
  • Chip NFC terpadu
  • Cocogkeun tali pikeun Apple Watch

Kontra

  • finish herang nu bakal sangsara kana waktu

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Luis cenahna

    Hello ti Kolombia, hayu atuh ngabejaan Anjeun yen kuring boga ieu " olahraga "kasus héjo. Pangalaman kuring sareng kasus éta henteu langkung saé, kuring parantos janten pangguna nomad ti saprak iPhone X, sareng kasus énggal ieu spektakuler, ipis pisan (kuring gaduh bemper badak sareng panutup tukang) magsafe imad kuat, kuring nganggo éta. nu boga kartu apel jeung batré, ulah nangtoskeun kuring, Kuring nyaho batréna teu gede pikeun harga, tapi oh ogé. Sedengkeun pikeun bahan, éta teguh di sisi na, leuwih ti maké, éta nalangsara ti goresan, boga leutik pisan tapi euweuh nu bothers.