Katalog lengkep Neil Young Ngabalikkeun Musik Apple

neil-young-apple-music

Pikeun seniman paling Samaun, jasa musik streaming parantos janten hal anu aranjeunna henteu pernah katingali ku panon anu saé sareng seueur anu parantos narik katalog na pikeun sadaya jasa jenis ieu pikeun ngasupanna deui. Salah sahiji legenda, Neil Young ngaluarkeun seluruh katalog na dina Juli 2015 tina sadaya jasa musik streaming, ngantunkeun sadaya pengikutna tanpa kamungkinan tiasa ngaraoskeun lagu-lagu na dimana waé ayana tanpa kedah ngaunduh dina alat sélulérna. Tapi sigana mah legenda ieu parantos robih pipikiran sareng parantos balik nawiskeun sadayana katalog na, henteu ngan ukur dina Apple Music, tapi ogé dina Spotify, Deezer sareng anu sanésna.

Neil Young ngumumkeun ditarikna katalog na tina jasa streaming musik dina Juli 2015 nyatakeun yén éta henteu kusabab alesan artos, tapi kusabab kualitas anu eusina diréproduksi.

Streaming parantos kanggo kuring. Kuring miharep éta henteu jadi masalah pikeun peminat kuring.

Sanés perkawis artos, sanaos penghasilan kuring (ogé seniman sanés ') parantos dikirangan drastis kumargi perjanjian anu dilakukeun tanpa idin kuring.

Éta kusabab kualitas musik. Abdi henteu peryogi musik kuring disada langkung parah tibatan média distribusi tradisional anu sanés. Kuring henteu raoseun upami kéngingkeun penggemar kuring resep kana musik kuring kalayan kualitas anu pikasieuneun ieu. Éta goréng pikeun fans kuring.

Nalika kualitasna leres, kuring bakal nyobian deui. Ulah pernah nyarios moal pernah.

Sabab, Neil Young nawiskeun deui katalogna liwat Tidal dina April, nawiskeun kualitas sora anu sami pisan sareng CD, sanaos lagu na sayogi sayogi kalayan kualitas standar sareng bithrate maksimum 320 kbps, sedengkeun Apple Music nyaéta 256 kbps


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.