Apple Pay sayogi di Jerman

Sadayana sigana nunjukkeun yén peluncuran Apple Pay di Jérman caket sareng yén éta tiasa kajantenan dina sababaraha jam ka payun.

eBay bakal ngadukung Apple Pay akhir taun ieu

Sakedik sakedik, Apple Pay janten salah sahiji platform anu paling sering dianggo salaku padika pembayaran dina kahirupan sadidinten seueur pangguna, berkat halaman lélang eBay, éta nembé ngumumkeun yén éta bakal nawiskeun dukungan pikeun Apple Pay di akhir taun ieu, sanaos mung ayeuna di Amérika Serikat.

Kumaha carana mayar sareng Apple Pay

Bank anyar anu ngadukung Apple Pay

Pikeun minggu kadua berturut-turut, Apple parantos ngalegaan jumlah bank anu didukung sareng lembaga kiridit, tapi waktos ieu di Rusia, Kanada sareng Jepang.

Apple Pay ayeuna sayogi di Taiwan

Nagara pamungkas dimana Apple Pay nembé badarat nyaéta Taiwan, nawiskeun dukungan kanggo 7 bank, diantarana urang mendakan anu ageung opat.

Jasa Apple naék 24% salami Q4

Béda sareng turunna penjualan, jasa Apple bakal tumuh 24% salami Q4 of 2016 kalayan jasa sapertos Apple Music sareng Apple Pay.

Apple Pay ayeuna sayogi di Jepang

Jepang mangrupikeun nagara pangénggalna anu luncat kana téknologi pembayaran éléktronik Apple Pay, saatos pembaruan utama munggaran pikeun ios 10

Apple Pay ayeuna sayogi di Swiss

Nagara pamungkas anu nampi Apple Pay kalayan tangan kabuka nyaéta Swiss, dimana ayeuna tilu bank utama parantos nawiskeun dukungan.

Dimana Apple Pay di Spanyol?

Kami ngahontal khatulistiwa 2016 sareng kami masih teu gaduh berita iraha Apple Pay badé dugi ka Spanyol. Naha sistem pamayaran selulerna henteu dugi ka Spanyol?

Apple Pay

Pitunjuk setelan Apple Pay

Apple nembé ngaluarkeun video énggal dina saluran YouTube na dimana éta nunjukkeun urang kumaha ngonpigurasikeun alat urang pikeun nganggo Apple Pay