Apple HomeKit

Asesoris HomeKit Anyar

Halaman wéb HomeKit nembé nambihan router sareng kaméra kaamanan anu cocog sareng HomeKit.

Séri Apple Watch 5

Patén dina Apple Watch numbu ka Face ID

Apple ngagaduhan patén yén éta parantos dipénta sababaraha taun ka pengker sareng éta aya hubunganana sareng tali Apple Watch sareng kamungkinan datangna Face ID.