Apple lirén nandatanganan ios 11.3

Jalma-jalma ti Cupertino parantos lirén nandatanganan iOS 11.3, janten upami urang gaduh masalah sareng alat kami, kami ngan ukur tiasa nurunkeun iOS 11.3.1

Daptar puter Musik Apple khusus

Apple Music ngagaduhan bos énggal

Gerakan panganyarna anu urang tingali dina jajaran Apple, mangaruhan Apple Music, dimana Oliver Schussser parantos janten sirah anyar jasa musik streaming Apple.

Beda antara iPad 2017 sareng iPad 2018 anyar

Kami nyandak anjeun babandingan antara iPad 2017 sareng iPad 2018 énggal supados anjeun tiasa tumut kana akun anu ngajantenkeun hiji iPad béda ti anu sanés sareng milih anu leres.

Beta kagenep watcOS 4.3 ayeuna sayogi

Sababaraha jam saatos ngaleupaskeun béta kagenep ios 11.3, perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos ngaleupaskeun béta kagenep tina watchOS 4.3

Biaya HomePod naék dugi ka $ 216

Biaya pembuatan HomePod naék ka $ 216, nawiskeun margin anu henteu ngahontal 40%, margina langkung handap tibatan anu ditawarkeun ku Amazon Echo atanapi Google Home Max.

Waktos pangiriman HomePod naék ka 13th di Inggris

Mangsa pangiriman pikeun HomePod di Inggris parantos diperpanjang sababaraha dinten terakhir dugi ka 13 Pébruari, sedengkeun di Amérika Serikat sareng Australia, dua nagara anu sanésna bakal sayogi dina angkatan kahiji, éta tetep sami sareng anu mimiti .

HomePod bakal cocog sareng format lossless FLAC

Sanaos kanyataanna Apple henteu nawiskeun dukungan asli pikeun file dina format FLAC, spéker munggaran Apple henteu ngan ukur ngadukung format FLAC anu henteu rugi, tapi ogé format ALAC, anu mangrupikeun Apple propriétari sareng nawiskeun kami Similary anu kualitas.

Tim Cook di India

Pamaréntah India nyiapkeun jalan pikeun muka Toko Apple

Pamaréntah India sacara substansi ngarobih jumlah investasi anu tiasa dilakukeun perusahaan asing di nagara éta, tina 49% dugi ka 100%, anu bakal ngamungkinkeun Apple muka Apple Store anu munggaran di nagara éta tanpa kedah ngajual produk pabrik.

Kumaha carana mayar sareng Apple Pay

Bank anyar anu ngadukung Apple Pay

Pikeun minggu kadua berturut-turut, Apple parantos ngalegaan jumlah bank anu didukung sareng lembaga kiridit, tapi waktos ieu di Rusia, Kanada sareng Jepang.