heueuh geek

Nawaran Koogeek dina otomasi bumi deui

Upami anjeun badé ngamimitian nguasai bumi anjeun, atanapi hoyong neraskeun ngalaksanakeunana, kalayan tawaran anu Koogeek tawarkeun ka kami, éta tiasa janten ékonomis pisan.

Kami diuji Xtorm's EDGE ngecas HUB

Kami nyandak anjeun solusi pasti pikeun sadaya masalah muatan anjeun nganggo Xtorm HUB ieu kalayan ngecas gancang sareng USBC PD dugi ka 60W.

Trik pangsaéna pikeun AirPods Pro

Kami nunjukkeun naon anu anjeun tiasa lakukeun ku AirPods Pro, janten anjeun tiasa ngamangpaatkeun sadaya fungsi headphone anu hébat ieu.

Netro Sprite, pengontrol irigasi calakan

Netro Sprite mangrupikeun pengontrol irigasi anu cerdas, kalayan seueur pilihan konfigurasi anu ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan kebon sampurna anjeun sareng ogé ngahémat cai.

Ngupingkeun radio dina HomePod

Kami ngajelaskeun léngkah-léngkah anjeun kedah nuturkeun pikeun ngadangukeun radio dina HomePod anjeun, milih stasiun karesep anjeun sareng ngan ukur nganggo sora anjeun.