Naha ios 9 tiasa dipasang dina iPhone 4S?

Jawabanana saderhana: enya anjeun tiasa masang ios 9. Tapi anjeun kedah netelakeun sakedik sareng dina tulisan ieu kami bakal nyobaan ngawartosan anjeun ngeunaan sagala kamungkinan.

Sadaya berita dina ios 9 béta 2

Kalayan béta kadua ios 9 parantos kabuktosan, kami bakal nyaritakeun naon waé berita (sanaos kami tiasa mendakan langkung seueur) versi anyarna.

Unduh wallpaper ios 9

Unduh wallpaper ios 9 kanggo iPhone / iPod sareng iPad. Kami ogé gaduh gambar dina ukuran ageung anu tiasa dianggo dina komputer

Top 10 Fitur Anyar dina ios 9

Sanaos kami parantos nyaritakeun anjeun ngeunaan kabaruan dina ios 9, dinten ieu kami hoyong anjeun mendakanana dina pidéo ieu upami anjeun parantos sono.

Kumaha ios 9 Low Power Mode Works

Modeu daya handap mangrupikeun hal anu paling penting anu bakal sumping ka ios Séptémber salajengna. Kami ngungkabkeun Rahasia fungsi anyar ieu

7 alesan henteu masang ios 9 Béta 1

Sanaos logis upami hoyong nyobian sadaya berita anu disertakeun sareng ios 9, kami nyarioskeun 7 alesan pikeun henteu masang béta 1 tina vérsi éta

IOS 9 kode

Kodeu kaamanan ios 9 bakal 6 angka

ios 9 ngajantenkeun salaku kabangkitan paningkatan kaamanan berkat panggunaan kode kaamanan genep digit anu ngajantenkeun serangan gaya kasar sesah.