NBA 2K17 ayeuna sayogi di App Store

Kaulinan NBA 2K17, dumasar kana NBA, ayeuna sayogi kanggo diunduh di App Store, gim anu nuturkeun filsafat anu sami sareng vérsi anu sateuacanna

Top 15 Kaulinan

TOP 15 kaulinan pikeun iPhone

TOP 15 kaulinan pikeun iPhone. Dina pidéo kami kami nganalisis 15 gim anu pangsaéna pikeun ditikmatan ku iPhone anjeun. Entong bosen sareng mendakan gim TOP!

App Store

Penjualanna datang ka App Store

Kalayan datangna Natal seueur pangembang anu ngagungkeun éta sareng pangguna, ngirangan harga aplikasi na kanggo waktos anu terbatas.

Top 10 3D Touch Compatible Games

Kabaruan utama iPhone 6s nyaéta layar Sentuh 3D na sareng dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun anjeun anu mana 10 gim anu pangsaéna di mana anjeun tiasa nganggo.