Naon anu énggal dina nontonOS 8

watchOS 8 beta 5 dina panangan

Apple ngajalankeun versi beta 8 tina watchOS pikeun pamekar sareng nambihan ikon énggal dina aplikasi cuaca sareng berita sanésna