Pitunjuk Kado pikeun Pangguna Apple

Kami masihan anjeun sababaraha ideu ku hadiah anu pangsaéna pikeun pangguna Apple. Asesoris pikeun Apple Watch, iPhone sareng iPad pikeun raos.

Jawbone up3

Jawbone kaluar tina bisnis pengukur

Perusahaan Jabone, anu mangrupikeun salah sahiji pabrikan utama pangukuran, parantos ngumumkeun yén bakal ninggalkeun pasar pikeun alat jenis ieu