Rumah Sakit Apple Watch Series 3 reboot

Apple ngadaptarkeun genep modél Apple Watch anyar di Éropa

Kami kirang ti sabulan ti Apple ngenalkeun iPhone anyar na, panginten iPads sareng Mac anyar, sareng ampir anyar Apple Watches. Acara Apple parantos ngadaptarkeun genep Apple Watch anyar anu bakal janten anu bakal kami tingali dina presentasi bulan Séptémber salaku Seri 4 anyar

Denon sareng Marantz Gabung sareng AirPlay 2 Alat anu Cocog

Kusabab presentasi generasi kadua AirPlay dipidangkeun dina konperénsi pangembang taun ka tukang, seueur anu janten produk tina firma Denon sareng Marantz parantos ngaleupaskeun pembaruan anu cocog anu ngajantenkeun aranjeunna cocog sareng AirPlay 2

toko aplikasi

Aplikasi ios moal janten bagian tina program apiliasi iTunes

Kaseueuran toko online nawiskeun program apiliasi anu ngalangkungan perusahaan atanapi jalma anu kalebet tautan kana produk anu nampi Apple parantos ngirimkeun pernyataan ka pangguna tina program apiliasi Apple anu nyatakeun yén Dimimitian di 2018, aplikasi sareng pamésénan dina aplikasi na ti App Store sareng Mac App Store moal janten bagian tina program ieu.

Google Street View ayeuna cocog sareng layar iPhone X

Google nembé ngaluarkeun pembaruan énggal pikeun aplikasi Google Street View, pembaruan anu tungtungna ngajantenkeun cocog sareng layar aplikasi Google terakhir anu parantos diénggalan janten saluyu sareng layar iPhone X nyaéta Google Street View

eBay bakal ngadukung Apple Pay akhir taun ieu

Sakedik sakedik, Apple Pay janten salah sahiji platform anu paling sering dianggo salaku padika pembayaran dina kahirupan sadidinten seueur pangguna, berkat halaman lélang eBay, éta nembé ngumumkeun yén éta bakal nawiskeun dukungan pikeun Apple Pay di akhir taun ieu, sanaos mung ayeuna di Amérika Serikat.

Béta umum katilu ios 12 ayeuna sayogi

Sapoé saatos ngaluncurkeun béta kaopat pikeun pamekar iOS 12, perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos ngaluncurkeun, vérsi anu cocog pikeun ios 12 umum béta umum ayeuna sayogi pikeun sadaya pangguna anu janten bagian tina program béta Manzana.

Soundbar Sonos Beam ayeuna sayogi pikeun 449 euro

Sababaraha minggu ka pengker kami nyebarkeun tulisan dimana kami nunjukkeun produk anu pangénggalna anu ditepikeun ku perusahaan Sonos, palang sora pikeun bar sora The Sonos Beam pikeun televisi ayeuna sayogi dijual di Spanyol pikeun harga 449 euro.

Layar iPhone X OLED

LG ngahontal perjanjian sareng Apple pikeun nyayogikeun layar OLED sareng LCD

Samsung ngagaduhan kahormatan, upami disebatna kumaha waé ogé, janten pabrikan utama sareng ampir ngan ukur layar iPhone mimiti nganggo téknologi OLED. Modél iPhone salajengna, sigana éta henteu ngan ukur bakal diproduksi ku panel Samsung OLED, tapi LG bakal janten panyadia sanésna, sanaos dina skala anu langkung alit

Instapaper, janten mandiri sareng sanés janten bagian tina Pinterest

Dina taun-taun ayeuna, Instapaper parantos janten, sasarengan sareng Pocket, dua jasa utama pikeun nyimpen tautan sahingga tiasa maca éta sacara offline. Ladenan anu dibaca deui engké Instapaper, parantos liren janten bagian tina Pinterest sareng dina 21 dinten, bakal mimiti digawé mandiri, sakumaha asal-usulna.

Logo 1password

Apple moal mésér 1password

Apple sigana daék nawiskeun akun 1password ka sadaya padamelna gratis. Tapi rumor ngeunaan beuli na parantos ditolak.

IPhone 2018 tiasa gaduh 4GB RAM

Dina waktu usum panas ieu, pelarut anyar anu bakal ditepikeun ku Apple, dina Séptémber, kedahna parantos aya dina tahapan pamungkas pengujian. Data Geekbench nembongan nunjukkeun kamungkinan iPhioen anyar anu gaduh 4GB RAM sareng perbaikan alit dina kakuatan prosésor.

9 × 36 Podcast: Panutup Musim

Kami nutup musim ku épisode terakhir di mana urang nganalisis sagala rupa anu parantos kajantenan taun ieu, anu pangsaéna sareng anu paling parah tina Apple

Sadaya parobihan ti ios 12 Béta 2

Apple parantos ngaluarkeun ios 12 Béta 2 sareng kami nunjukkeun sadaya parobihan sareng paningkatan anu diterapkeun dina pembaruan énggal pikeun iPhone sareng iPad.

Sadaya berita dina ios 12

Upami anjeun hoyong terang sadayana berita anu bakal sumping tina panangan ios 12, di handap ieu kami nunjukkeun berita utama anu bakal sumping tina panangan versi ios 12 dina bulan Séptember.