Apple Pay ogé aub dina kasus patén

Naon anu urang teu tiasa ngarepkeun nyaéta dina waktos ieu dina pilem masalah patén-patén sareng kumaha Apple tiasa ngamangpaatkeun éta dimaénkeun.

Dash Pro ngalangkungan AirPods

Bragi parantos nampilkeun headphone nirkabel anyarna, The Dash Pro, kalayan kasaluyuan sareng aplikasi ti pihak katilu sareng monitoring fisik

Media Markt ngical 6GB iPhone 32

Media Markt ngical 6 GB iPhone 32

Média Markt Spanyol ngasongkeun iPhone 6GB 32GB anu henteu diluncurkeun ku Apple, naha éta mangrupikeun terminal anu diropea atanapi naha Apple aya di tukangeun gerakan ieu?