Podcast 11 × 30: Ngantosan asa-asa

Sedengkeun urang ngantosan kadatangan iPhone SE atanapi headphone Premium Apple, kami nganalisis rumor ngeunaan produk anu bakal datang sareng ios 14.

Ieu tiasa janten widget dina ios 14

Widget sigana teu tiasa dilawan di ios 14 sareng konsép ieu nunjukkeun urang kumaha ayana, kalayan desain anu béda anu tiasa dipilih ku pangguna.

Tim Cook di India

Pabrik iPhone lirén di India

Panutupanana kagiatan di India, mangaruhan, sakali deui, produksi Apple di nagara éta, panutupanana anu hoyong nyegah perluasan virus corona di nagara éta.

Poean - Trackpad pikeun iPad Pro

Upami urang ngupingkeun gosipna, Aplikasi tiasa ngaluncurkeun keyboard énggal pikeun iPad Pro salajengna anu bakal ngahijikeun ...

Kongrés Dunya Mobile dibolaykeun

Tungtungna, seuseueurna ramalan parantos kajantenan sareng Mobile World Congress dibatalkeun kusabab virus coronavirus, disebut ogé Covit-19

iPhone 9

Harga iPhone 9 tiasa $ 399

Harga iPhone 9 tiasa $ 399. Éta bakal diluncurkeun kuartal kahiji ieu, gumantung kana panundaan manufaktur kusabab Coronavirus.